Χανιά | Καλή επιτυχία στις Πανελλήνιες εύχεται στους μαθητές της Κισσάμου η δημοτική αρχή

χανιά-καλή-επιτυχία-στις-πανελλήνιες-905398

Ευχές για καλή επιτυχία στις πανελλήνιες εξετάσεις, στους μαθητές του ΓΕΛ και του ΕΠΑΛ Κισσάμου, έστειλε η δημοτική αρχή της πόλης. Η επιστολή που υπογράφουν ο Δήμαρχος Κισσάμου Γιώργος Μυλωνάκης, ο αντιδήμαρχος Παιδείας Γιώργος Χαχλάκης και ο πρόεδρος της Β’θμιας σχολικής επιτροπής, Μιχάλης Θεοδωρογλάκης, αναφέρει τα εξής:

«Με αφορμή την έναρξη των Πανελληνίων Εξετάσεων τη Δευτέρα 14 Ιουνίου, ο Δήμαρχος Γιώργιος Μυλωνάκης, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Γιώργιος Χαχλάκης, ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Μιχάλης Θεοδωρογλάκης και η δημοτική αρχή, εύχονται ολόθερμα καλή επιτυχία στους μαθητές και τις μαθήτριες του ΓΕΛ και του ΕΠΑΛ Κισσάμου.

Φτάνοντας στο τέλος μιας ομολογουμένως δύσκολης χρονιάς για όλους, και ιδιαίτερα για εσάς τους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ’ Λυκείου, έφτασε η στιγμή να συμμετέχετε στις φετινές πανελλήνιες εξετάσεις, τις οποίες πρέπει να αντιμετωπίσετε με σιγουριά, εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και χωρίς άγχος, όσο αυτό είναι δυνατό.

Προκειμένου να πετύχετε την εισαγωγή σας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, οπλιστείτε με αισιοδοξία, δύναμη, υπομονή και επιμονή και κυνηγήστε το στόχο και το όνειρό σας.

Σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία!»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook