Χανιά | Κάλεσμα της Πρωτοβουλίας Αντίστασης στην απεργία της Τετάρτης

Στην απεργία της Τετάρτης 6 Απριλίου θα συμμετέχει και η Πρωτοβουλία Αντίστασης, η οποία καλεί τους πολίτες στην κινητοποίηση που θα πραγματοποιήσει έξω από το Δημαρχείο Χανίων, στις 10 το πρωί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η απεργιακή κλιμάκωση και ο αγώνας για πραγματικές αυξήσεις στο κόστος της ζωής, είναι το κρίσιμο ζητούμενο για τους εργαζόμενους και πρέπει να γίνει υπόθεσή τους.
Η ακρίβεια λεηλατεί το εργατικό εισόδημα υπέρ του κεφαλαίου και στην ειρήνη και ακόμη πιο άγρια στον πόλεμο, που οι δυνάμεις του κεφαλαίου και του ιμπεριαλισμού οδηγούν τους λαούς στο πλαίσιο του ανταγωνισμού τους.

Οι εργαζόμενοι θέλουν την Ειρήνη και απαιτούν : ΗΠΑ- ΝΑΤΟ – ΡΩΣΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ. Απαιτούν να πάψουν οι αστικοί τυχοδιωκτισμοί που ολοένα μπλέκουν τη χώρα στην ιμπεριαλιστική σύγκρουση με πολλαπλές συνέπειες για τον κόσμο της δουλειάς. Καμιά συναίνεση δε μπορούν να παρέχουν οι άνθρωποι της δουλειάς στο ντόπιο καθεστώς της ιμπεριαλιστικής εξάρτησης και εκμετάλλευσης που ευθυγραμμίζεται πλήρως με την αποδεδειγμένα μεγαλύτερη φονική μηχανή των ΗΠΑ- ΝΑΤΟ, που στο όχι μακρινό μέλλον επιφυλάσσει ακόμη μεγαλύτερα πολεμικά σφαγεία για τους λαούς.

Καμιά δικαιολόγηση στην πολιτική της ακρίβειας που οδηγεί σε βαθιά φτώχεια και ανέχεια αυτούς που παράγουν τον πλούτο της κοινωνίας.

Όλοι στην απεργία στις 6 Απρίλη. Κάτω ο νόμος Χατζηδάκη. Αγώνας για αυξήσεις στο κόστος της ζωής και για την ανατροπή της πολιτικής της ιμπεριαλιστικής εξάρτησης που μπλέκει τη χώρα και το λαό στον πόλεμο.

Προσυγκέντρωση Τετάρτη 6 Απρίλη στις 10.00π.μ. μπροστά στο Δημαρχείο

zarpanews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΧανιά | Θλίψη για τον θάνατο πρώην αντιπρύτανη και καθηγητή του Πολυτεχνείου Κρήτης
Επόμενο άρθροΚοτόπουλο με ρεβίθια και λαχανικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ