Χανιά | Κάλεσμα της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ του Πολυτεχνείου για συγκέντρωση χρημάτων για τη φοιτήτρια που της έκοψαν το ρεύμα

Κάλεσμα απευθύνει η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ του Πολυτεχενείου Κρήτης, μετά την είδηση και την συγκέντρωση διαμαρτυρίας που έγινε το πρωί της Τρίτης για εταιρεία παροχής ηλεκτρικής ενέργειας, που έκοψε το ρεύμα σε φοιτήτρια (ΕΔΩ).

Αναλυτικά η παράταξη σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

Σήμερα ύστερα από έγκυρες πηγές, ενημερωθήκαμε πως η ηλεκτροδότηση κατοικίας μέλους του Φοιτητικού Συλλόγου ΧΗΜΗΠΕΡ διακόπηκε λόγω οφειλής.

Ως ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ανέκαθεν στεκόμασταν στο πλευρό των φοιτητών με ουσιαστικές λύσεις και όχι παραστάσεις διαμαρτυρίας και θεατρινισμούς, που κανένα απολύτως αποτέλεσμα δεν επιφέρουν. Άλλη μία παράσταση λοιπόν είναι βέβαιο πως δεν θα καρποφορήσει, ειδικά από τη στιγμή που ο ΔΕΔΔΗΕ Χανίων δεν αποτελεί τον μοναδικό και άμεσα εμπλεκόμενο φορέα. Το ίδιο ισχύει και για τις διαδικασίες που ο ίδιος ο Φοιτητικός Σύλλογος έχει την ευχέρεια να κινήσει όταν τίθενται ζητήματα όπως αυτό, που ξεπερνούν τις δυνατότητές του και δεν υφίσταται η δυνατότητα παρέμβασης για την απευθείας επίλυση του ζητήματος.

Σε περιπτώσεις λοιπόν όπως αυτές ο Φ. Σύλλογος οφείλει να συμπαρασταθεί στα μέλη του εμπράκτως δείχνοντας πραγματική αλληλεγγύη.

Καλούμε λοιπόν με πρωτοβουλία της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, όλους τους φοιτητές του Φ. Συλλόγου ΧΗΜΗΠΕΡ, όπως και τις υπόλοιπες δυνάμεις, στη συγκέντρωση ενός χρηματικού ποσού ανάλογου με το ύψος της οφειλής, προκειμένου να αποπληρωθεί το υπόλοιπο και να επανασυνδεθεί η κατοικία της συμφοιτήτριάς μας στο ηλεκτρικό δίκτυο.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αν είναι δυνατόν, αντί να ξεσηκωθούν να ανατρέψουν τη συμμορία που καταστρέφει τους γονιούς και τους παπουδες μας αυτοί μαζεύουν …..χαρτζηλικι ( άγνωστο που αλλά πιθανόν σε σκοτεινές γωνιές τα βραδυα ) για να πληρώσουν το φιρμάνι των τουρκοσπορων της ΔΕΗ.
    Νέοι, φοιτητές λέει, τσιράκια του σκουπιδιού καταστροφέα της χώρας και του λαού μητσοτάκη, Γλύφτες του συστήματος δουλοποίησης και ξευτιλισμού, αυτοί αν ζούσαν την εποχή της τουρκοκρατίας θα φόραγαν μίνι και θα χόρευαν στα χαρέμια στους πασάδες και αγάδες για να τους χαϊδέψουν λίγο τα καπούλια ! Ανατριχιάζω πόσο χαμηλά έχουν πέσει όχι μόνο σαν Έλληνες αλλά και σαν άντρες, δυστυχώς ζούμε ανάμεσα σε χανουμάκια με παντελόνια !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ