Χανιά | Κάλεσμα συμμετοχής στο μπλόκο στα Μεγάλα Χωράφια απευθύνουν οι αγρότες

χανιά-κάλεσμα-συμμετοχής-στο-μπλόκο-σ-1377932

Στα Μεγάλα Χωράφια έχει στηθεί μπλόκο από αγρότες και κτηνοτρόφους του Νομού από τις 8 Φεβρουαρίου.

Αυτό που μας βγάζει στον δρόμο είναι τα εκρηκτικά προβλήματα , το αυξημένο κόστος παραγωγής. Οι κτηνοτρόφοι του Νομού βλέπουν το εισόδημά τους να μειώνεται από την αντιαγροτική πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση.

Διαχρονικά έχει αποδειχτεί ότι μόνο ο πανελλαδικά οργανωμένος αγώνας φέρνει αποτέλεσμα. Τώρα είναι η ώρα όλοι οι κτηνοτρόφοι να ενισχύσουν το μπλόκο , που τα τρακτέρ είναι στον δρόμο σε όλη την χώρα.

Δυστυχώς στο κάλεσμα που κάναμε , νέα πλειοψηφία στην Διοίκηση του Κτηνοτροφικού Συλλόγου , αρνήθηκε να πάρει απόφασης συμμετοχής στο μπλόκο.

Δήλωσαν ότι τους ενοχλεί η στήριξη που εκφράζουν τα εργατικά σωματεία και οι σύλλογοι των εργαζομένων. Καλλιεργούν την αναμονή για να δουν τις διαθέσεις του καινούριου Υπουργού.

Οι κτηνοτρόφοι έχουν κάθε συμφέρον να ενωθούν με τους αγρότες και τον υπόλοιπο λαό. Μόνο όταν έγινε αυτό και βγήκαν τα τρακτέρ στους δρόμους σε όλη την χώρα κερδίσαμε το δίκιο μας. Αυτό που έχει φανεί πολλές φορές είναι ότι οι Υπουργοί αλλάζουν, αλλά η πολιτική τους μένει ίδια.

Καμία αναμονή. Όλοι μαζί να διεκδικήσουμε την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων των κτηνοτρόφων.

Όλοι στο Μπλόκο στα Μεγάλα Χωράφια!

Τα μέλη του Δ.Σ του Κτηνοτροφικού Συλλόγου

Σταυριανουδάκης Μανούσος

Βενετάκης Γιώργος

Αλεξανδράκης Γιώργος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook