Χανιά | Κάλεσμα συμμετεχόντων για τον Αγροτικό Αύγουστο 2019

χανιά-κάλεσμα-συμμετεχόντων-για-τον-α-577355

Ο Δήμος Χανίων, το Επιμελητήριο Χανίων, η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και η Περιφέρεια Κρήτης προγραμματίζουν να διοργανώσουν, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, τον Αγροτικό Αύγουστο από την 1η έως τις 6 Αυγούστου 2019, στην Πλατεία 1866.

Οι συμμετέχοντες, όπως σημειώνονται και σε σχετική ανακοίνωση,  (αυστηρά κρητικές επιχειρήσεις), θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή έως τη Δευτέρα 8 Ιουλίου 2019 και ώρες από 08.00 έως 15.00 στο Γραφείο Πολιτισμού του Δήμου Χανίων. (Πληροφορίες: Κοτσιφάκη Μαρία, Δημαρχείο Χανίων – Κυδωνίας 23 – α΄ όροφος– τηλέφωνο 2821341613).

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει μαζί με την αίτηση τους να υποβάλλουν:

α) την έναρξη επιτηδεύματος από τη ΔΟΥ, στην οποία θα αναφέρονται οι κωδικοί αριθμοί δραστηριότητας. (ισχύει για όλους).

β) την άδεια ποτοποιού από το Τμήμα Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης του Τελωνείου Χανίων (ισχύει για τους παραγωγούς ρακόμελου ή άλλων παραδοσιακών ηδύποτων).

γ) την άδεια μικρού αποσταγματοποιού από το Τμήμα Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης του Τελωνείου Χανίων (ισχύει για τους παραγωγούς τσικουδιάς).

δ) την άδεια ίδρυσης και λειτουργίας μικρής τυποποιητικής μονάδας μελιού από το τμήμα Κτηνιατρικής της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων (ισχύει για τους παραγωγούς μελιού).

ε) την άδεια συσκευασίας και τυποποίησης αγροτικών προϊόντων από τη Διεύθυνση Βιομηχανίας (ισχύει για όποιους παραγωγούς απαιτείται).

ζ) υπεύθυνη δήλωση από τον συμμετέχοντα, στην οποία θα δηλώνονται τα προϊόντα με τα οποία θα συμμετέχει.

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook