Χανιά | Κάλεσμα στο συλλαλητήριο ενάντια στην συμφωνία για τις Βάσεις

χανιά-κάλεσμα-στο-συλλαλητήριο-ενάντ-983475

Κάλεσμα για συμμετοχή σε κινητοποίηση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 11 το πρωί στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς των Χανίων με αφορμή την νέα συμφωνία για τις Βάσεις απεύθυναν φορείς και συλλογικότητες κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου.

Όπως επισημάνθηκε μεταξύ άλλων από τον κ. Κωνσταντίνο Καλαιτζή, μέλος της Νεολαίας Κομμουνιστικής Απελευθέρωσης, τον κ. Αρτέμη Αρχολέων εκ μέρους της Πρωτοβουλίας Αντίστασης, τον κ. Χρήστο Πέλπα, από τον Παννελαδικό Αντιπολεμικό Συντονισμό Χανίων και  την κα Γεωργία Θάνου από την Κομματική Οργάνωση Χανίων του ΚΚΕ (μ-λ), «οι βάσεις που επεκτείνονται στον κόλπο της Σούδας και απλώνονται σε όλη τη χώρα, μας μπλέκουν τώρα πιο επικίνδυνα από ποτέ σε μεγάλους κινδύνους. Η μετατροπή της Ελλάδας σε χώρα πρώτης γραμμής για τα πολεμικά σχέδια των ΗΠΑ είναι μια πολιτική σε ευθεία σύγκρουση με το συμφέρον του λαού να ζει ειρηνικά στον τόπο του.».

Τονίσθηκε επίσης ότι «η πολιτική υπηρέτησης του πολέμου που εφαρμόζει η κυβέρνηση σε συνέχεια με αυτή του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί και πρέπει να αποκρουστεί μέσα από τη μαζική λαϊκή πάλη. Η μετατροπή της Ελλάδας σε χώρα πρώτης γραμμής για τα πολεμικά σχέδια των ΗΠΑ είναι μια πολιτική σε ευθεία σύγκρουση με το συμφέρον του λαού να ζει ειρηνικά στον τόπο του ».

Zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Κάλεσμα στο συλλαλητήριο ενάντια στην συμφωνία για τις Βάσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook