Χανιά | Κάλεσμα για Γενική Συνέλευση ζητούν οι υποψήφιοι της Ταξικής Ενότητας από την διοίκηση του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων

χανιά-κάλεσμα-για-γενική-συνέλευση-ζη-1033651

Κάλεσμα στην διοίκηση του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Χανίων για να «συνεδριάσει άμεσα, δημόσια και ανοιχτά και να καλέσει τώρα Γενική Συνέλευση», απευθύνουν με ανακοίνωση τους οι υποψήφιοι με το Ψηφοδέλτιο της Ταξικής Ενότητας στο Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Χανίων.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται μεταξύ άλλων πως «τα προβλήματα στον κλάδο είναι τεράστια, μετά και τις εξαγγελίες της κυβέρνησης στις 20 του Μάη, φαίνεται ξεκάθαρα πλέον ποιος θα πληρώσει για άλλη μια φορά τον λογαριασμό και αυτής της κρίσης.»

Η ανακοίνωση:

Οι υποψήφιοι με το Ψηφοδέλτιο της Ταξικής Ενότητας στο Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Χανίων, καλούμε την διοίκησης του Σωματείου μας να συνεδριάσει άμεσα, δημόσια και ανοιχτά και να καλέσει τώρα Γενική Συνέλευση.

Τα προβλήματα στον κλάδο είναι τεράστια, μετά και τις εξαγγελίες της κυβέρνησης στις 20 του Μάη, φαίνεται ξεκάθαρα πλέον ποιος θα πληρώσει για άλλη μια φορά τον λογαριασμό και αυτής της κρίσης.

Όλοι οι εργαζόμενοι στον κλάδο του Τουρισμού – Επισιτισμού, εποχικοί συνάδελφοι και ξενοδοχοϋπάλληλοι πρέπει να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας, να κάνουμε τον απολογισμό του προηγούμενου διαστήματος, ιδιαίτερα έπειτα και από την μαζικότατη κιντηποίηση στις 20 του Μάη, αλλά και με συλλογική ευθύνη να βάλουμε πιο αποφασιστικά έναν σχεδιασμό κλιμάκωσης της δράσης μας για την συνέχεια.

Όπως δεν μοιραστήκαμε τα κέρδη τους στα χρόνια της κρίσης, ΔΕΝ θα μοιραστούμε και τις συνέπειες της πανδημίας.

Επίσης, καλούμε όλους τους συναδέλφους ξενοδοχοϋπάλληλους να γραφτούν στο Σωματείο μας, να το ενισχύσουν, ώστε να δώσουμε με πιο μαζικούς όρους τον αγώνα για τα δικαιώματα μας και την ζωή μας. Καλούμε  την διοίκησης του Σωματείου Ξενοδ/λλων  να ανακοινώσει δημόσια τις ώρες και τις μέρες που θα έχει ανοιχτά τα γραφεία της στο Εργατικό Κέντρο Χανίων, ώστε να μαζικοποιηθει το Σωματείο μας.

Καλούμε τους ξενοδοχοϋπάλληλους του Νομού Χανίων να ενώσουμε τις φωνές μας για την διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων μας. Κάθε ξενοδοχείο, κάθε χώρος δουλειάς, κάθε εργατική γειτονιά θα πρέπει να γίνουν κάστρα υπεράσπισης των κλαδικών ΣΣΕ και των δικαιωμάτων μας. Όλοι μαζί μπορούμε και θα τα καταφέρουμε.»

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook