Χανιά | Καλά νέα για τον ΒΟΑΚ προανήγγειλε η Ντόρα Μπακογιάννη | Photos

χανιά-καλά-νέα-για-τον-βοακ-προανήγγει-985064

Δεν έκρυβε μόνο τυχερό φλουρί η κοπή της πίτας της Παγκρητίου Ένωσης που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής στην προβλήτα του Αγίου Διονυσίου στον Πειραιά, αλλά και… ειδήσεις, από την Βουλευτή Χανίων, της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη. Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε για άλλη μια χρονιά στο πλοίο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ της ΑΝΕΚ LINES.

Η Χανιώτισα πρώην υπουργός Εξωτερικών, που παραβρέθηκε στην εκδήλωση μαζί με τον γιο της και Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, κατά τον χαιρετισμό της στην εκδήλωση, αφού ευχήθηκε σε όλους τύχη, υγεία, δύναμη και ενότητα στη συνέχεια προανήγγειλε ότι από τη νέα εβδομάδα θα υπάρξουν ανακοινώσεις για τον ΒΟΑΚ: «Μέσα σε αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν ανακοινώσεις για τον ΒΟΑΚ. Ο περίφημος δρόμος καρμανιόλα για τον οποίο οι Κρήτες έχουν πληρώσει απίστευτο τίμημα αίματος – γιατί η Κρήτη είναι η μόνη περιφέρεια που δεν έχει δρόμο. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε δεσμευτεί προεκλογικά, ότι για εκείνον είναι πρώτη προτεραιότητα θα είναι επιτέλους να προχωρήσει ο ΒΟΑΚ. Μέσα στην εβδομάδα οριστικοποιούνται τα χρηματοδοτικά εργαλεία, άρα τα νέα είναι καλά και όπως και στους υπόλοιπους τομείς που η κυβέρνηση κάνει τα πράγματα κανα τρίμηνο νωρίτερα, έτσι και στο ΒΟΑΚ θέλω να ελπίζω ότι θα το τρέξουμε, ώστε να έχουμε το δρόμο που μας αξίζει…» υποστήριξε η κα Μπακογιάννη, που έκοψε ένα κομμάτι από την πίτα για τις γυναίκες της Κρήτης.

Από την πλευρά του ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας δήλωσε ότι «Κρητικοί & Μανιάτες έχουμε ισχυρούς δεσμούς. Σας αγαπώ και σας ευχαριστώ γιατί με τιμάτε με τη φιλία σας.

Και θα στηρίξω τις δομές υγείας του νησιού…»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook