Χανιά | Κακώς έμειναν κλειστές όλο τον χειμώνα οι δύο πισίνες στο Κολυμβητήριο του ΝΟΧ

χανιά-κακώς-έμειναν-κλειστές-όλο-τον-χ-1393011

Τι απαντάει η εταιρία για τον λέβητα θέρμανσης των πισινών

Την δική της απάντηση δίνει η προμηθεύτρια εταιρία για τον λέβητα θέρμανσης των πισινών που προμήθευσε και εγκατέστησε στο Κολυμβητήριο Χανίων. Συγκεκριμένα η εταιρία με επιστολή της στο zarpanews.gr, αναφέρει:

«Επειδή από τα δημοσιεύματα προκύπτουν λανθασμένα συμπεράσματα σχετικά με την καταλληλότητα του λέβητα , για την σωστή ενημέρωση του αναγνωστικού σας κοινού δηλώνουμε ότι:

Ο λέβητας που εγκαταστήσαμε στο κολυμβητήριο δεν είναι «λάθος» ούτε «ακατάλληλος».

Έχει την απόδοση που ζητήθηκε, είναι αυτός που προδιαγράφηκε  και ανταποκρίνεται στις πιο αυστηρές Ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Είναι ο πλέον κατάλληλος για την θέρμανση των 2 κολυμβητικών δεξαμενών 12,5 και 25m γι’ αυτό και προδιαγράφηκε ο συγκεκριμένος.

Έχει τα απαραίτητα πιστοποιητικά,  έχει κατασκευαστεί από την πιο γνωστή Ελληνική βιομηχανία λεβήτων με την σύγχρονη τεχνολογία «συμπύκνωσης» για εκμετάλλευση της θερμότητας των καυσαερίων.

Έχει υψηλό βαθμό απόδοσης 97,5% και μέγιστη οικονομία καυσίμου. Είναι από ανοξείδωτο χάλυβα 316L εκεί που πρέπει να είναι, εκεί δηλαδή όπου γίνεται η συμπύκνωση των καυσαερίων. Η διάρκεια ζωής του θα είναι τουλάχιστον 20 έτη.

Ο λέβητας τοποθετήθηκε έγκαιρα και θα μπορούσε να είχε λειτουργήσει από καιρό, αν η διοίκηση (λόγω προφορικής συκοφαντικής καταγγελίας), δεν «κολλούσε» σε λεπτομέρειες κατασκευής που όμως, όπως παραδέχονται ‘όλες οι πραγματογνωμοσύνες, δεν επηρεάζουν την απόδοση, ούτε την ποιότητα η την μακροζωία του.

Άλλωστε δόθηκε επέκταση της εγγύησης. Ο λέβητας μπορεί και πρέπει να παραληφθεί ώστε να παραδοθεί σε άμεση λειτουργία και να θερμανθούν οι 2 πισίνες. Εάν δεν υπάρξει συμβιβασμός οι διαδικασίες θα τραβήξουν χρονικά άγνωστο πόσο.

Για την COSMOLAV IKE

Ο νόμιμος εκπρόσωπος

Σπανός Ευθύμιος»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook