Κάηκε ολοσχερώς καφετέρια στο κέντρο των Χανίων | Photos + Video

κάηκε-ολοσχερώς-καφετέρια-στο-κέντρο-957712

Μόνο στάχτη και αποκαΐδια άφησε πίσω της η πυρκαγιά που ξέσπασε στην καφετέρια-κέντρο διασκέδασης «Πάνθεον» το πρωί της Κυριακής στα Χανιά.

Η φωτιά ξεκίνησε λίγο πριν τις 10 και επεκτάθηκε γρήγορα στον όροφο, χάρη και στα εύφλεκτα υλικά του καταστήματος, ενώ τέθηκε υπό έλεγχο αρκετά αργότερα, αφού είχε κάψει οτι υπήρχε στο μαγαζί.

Στο κέντρο των Χανίων προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση, με την οδό Χατζημιχάλη Γιάνναρη να κλείνει προς εξυπηρέτηση των 6 πυροσβεστικών οχημάτων (5 της Π.Υ. Χανίων και 1 του Πολεμικού Ναυτικού).

Ευτυχές γεγονός φυσικά οτι δεν υπήρξαν θύματα, καθώς και οτι δεν επεκτάθηκε σε κάποιο από τα διπλανά οικήματα και καταστήματα, με το κατάστημα ρούχων στο ισόγειο του κτηρίου να αντιμετωπίζει πρόβλημα λόγω διαρροής του νερού από την οροφή μετά την προσπάθεια κατάσβεσης.

zarpanews.gr

10 thoughts on “Κάηκε ολοσχερώς καφετέρια στο κέντρο των Χανίων | Photos + Video

  1. Από το 2013 βρίσκεται στην Αθήνα το μοναδικό κλιμακοφόρο το ΠΣ 1185 αν θυμάμαι καλά όχημα της Πυροσβεστικής μας για βλάβη στο συνεργείο !
    Έχουν περάσει σχεδόν 6 χρόνια , ακόμα να το επιδιορθώσουν ή να στείλουν ένα νέο όχημα ώστε να καλύπτει πλήρως τα Χανιά ! Το Ρέθυμνο διαθέτει ένα, το Ηράκλειο διαθέτουν δύο και τα Χανιά κανέναν !

    Και περσι στον Ιταλικο Στρατωνα απο το Ρεθυμνο νομιζω ειχανε φωναξει ενα!!!

    Τα χαλια μας…

  2. Από πότε επιτρέπεται να ανεβαίνουν πολίτες πάνω στα πυροσβεστικά οχήματα εν μέσω επιχείρησης ;

    Κάποιος δεν έπρεπε να περιορίσει το πλήθος ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook