Χανιά | Και παράνομος και επικίνδυνος – Οδηγός προσπερνά στα τυφλά και… παίζει με την τύχη του | Video

χανιά-και-παράνομος-και-επικίνδυνος-1263438

Και ενώ τα τροχαία ατυχήματα έχουν γίνει ρουτίνα πλέον στα Χανιά, κάποιοι συνεχίζουν να προκαλούν και να… παίζουν με την τύχη!

Ο οδηγός, αποφάσισε να προσπεράσει πάνω στην στροφή, στον δρόμο από Ελαφονήσι προς Χανιά όχι μόνο ένα, αλλά δύο οχήματα.

Θα μπορούσε να συμβεί το οτιδήποτε που ευτυχώς, δεν έγινε.

Δυστυχώς όμως, η προσπέραση έγινε, χωρίς κανέναν δισταγμό, χωρίς κανέναν φόβο…

zarpanews.gr

4 thoughts on “Χανιά | Και παράνομος και επικίνδυνος – Οδηγός προσπερνά στα τυφλά και… παίζει με την τύχη του | Video

  1. Αυτό θα σταματήσει αν όλοι με τα τηλέφωνα που έχουμε, βιντεοσκοπούμε την παράβαση, τον αριθμό αυτοκινήτου και πάμε στην τροχαία και τα καταθέσουμε.
    Τόσο απλά, έτσι σώζεις τη ζωή σου, τη ζωή της οικογένειας σου, την οικογένεια των άλλων συντοπιτών σου και συνοδηγών !
    Έτσι απλά ρε παιδιά, λύσεις υπάρχουν για όλα τα κακά που εμείς επιτρέπουμε να πέφτουνε στα κεφάλια μας, από πολιτικούς μέχρι καραγκιοζηδες ηλίθιους οδηγούς με IQ ραδίκιου που αποδεκατίζουν με τόση ευκολία ζωές.

  2. Σωστό αυτό που λες!!!! παράτα το τιμόνι πάρε το κινητό σου και κάνε τον ρουφιάνο επειδή ο κάθε άσχετος οδηγός πηγαίνει αριστερά με 20 χλμ δημιουργώντας ατέλειωτες ουρές ιδίως τώρα το καλοκαίρι με τους επισκέπτες ,εκνευρίζοντας και αναγκάζοντας οδηγούς να κάνουν παραβάσεις (κάκιστα βεβαίως ) .
    Δεν μπορεί σήμερα που τα αυτοκίνητα παρέχουν αρκετή ασφάλεια αλλά και μεγαλύτερες επιδόσεις να υπάρχουν οδηγοί που πηγαίνουν με 20 , 30, 40, χλμ στην εθνική οδό κινούμενοι στην αριστερή πλευρά της λωρίδας τους, αγνοώντας την ούρα που έχουν προκαλέσει .
    Δεν μπορεί ο χρήστης ουσιών (ψυχοφάρμακα) να οδηγεί και μάλιστα νόμιμα ,δεν μπορεί ο φέρων πατομπούκαλα στους οφθαλμούς να κατέχει αδεία οδήγησης ,
    Δεν μπορεί αυτός που πλήρωσε και αγόρασε δίπλωμα οδήγησης διότι δεν μπορούσε να το βγάλει αλλιώς να έχει αδεία οδηγού (προσωπικά γνωρίζω και οδηγούς ΔΧ )
    Θα μπορούσα να γεμίσω σελίδες με το δεν μπορεί , η λύση είναι μία .
    Επανεξέταση όλων των αδειών οδήγησης με αυστηρά κριτήρια .

    1. Ο/Η Σε βάζω στη κατηγορία του «αυθεντικού» κρητικού που όλοι ντρεπόμαστε γιατί ζει ανάμεσα μας. λέει:

      Δηλαδή ρε πατριώτη η χρήση τηλεφώνου για να προστατέψουμε τις ζωές μας και τις ζωές των συνοδηγών και συντοπιτών είναι «ρουφιανιά« για σένα ? Αν ναι τότε η πρώτη άδεια οδήγησης που πρέπει να ανακαλεστεί είναι η δίκη σου σίγουρα. Οι δρόμοι και τα αυτοκίνητα έχουν κατασκευασθεί για μια και μόνο χρήση : Να μας μεταφέρουν στον προορισμό μας με την μεγαλύτερη ασφάλεια, γιά αυτό έχουν και συγκεκριμένες οδηγίες χρήσης, οι δρόμοι έχουν όρια ταχύτητας και τα αυτοκίνητα έχουν φρένα, γκάζια, φώτα, φλας κλπ. Οταν κάποιο ηλιθιο σούργελο θέλει να κάνει τον «ράλίστα» βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή μας πρέπει να δέχεται άμεσα το λογαριασμό της «μαγκιάς» του από την τροχαία και το δικαστήριο και την δεύτερη η Τρίτη φορά να του αφαιρούν το δίπλωμα. Μόνο ένας πνευματικά καθυστερημένος ( και έχουμε από ότι βλέπω αρκετούς στην Κρήτη ) δεν μπορεί να καταλάβει τι σημαίνει αυτοκίνητο η δρόμος η ΚΟΚ. Αν μπορούσαν να ανοίξουν τα μνήματα και να ρίξουν μούντζες οι άδικο σκοτωμένοι που θα μπορούσαν να έχουν σωθεί αν υπήρχαν « ρουφιάνοι» θα περνούσες όλη σου τη ζωή απέναντι στις χιλιάδες μούντζες που θα έτρωγες από νεκρούς όλων των ηλικιών.
      Θα ήταν χρήσιμο να υπάρχει και μια οικονομική επιβράβευση σε όποιον δίνει στην τροχαία βίντεο με παραβιάσεις, θα ήταν τέλειο θαλερά. Ας το προτείνουμε να αρχίσουνε να σώζουμε ζωές.

  3. ζησε μαη μου να φας τριφυλλι, Γιαννη.
    τωρα πρεπει να γινει, οχι του αγου ποτέ.
    αν υπηρχε εφαρμογη της τροχαιας που να στελνεις βντεο ή φωτογραφια απο ολες τις παρανομιες πυ βλεπουμε καθημερινα -πολλες απο αυτες δυστυχως εγκληματικες- θα γινομουν πολυ υπερηφανος ρουφιανος για να κανω την χωρα μου τελικα καλυτερη.
    ολοι αυτοι οι ωχαδερφιστες αλητες που παρανομουν υποβιβαζοντας συνεχως το εππεδο της ποιοτητας ζωης μας, τα κανουν ολα αυτα επειδη εχουν την απολυτη αισθηση της αιμωρισιας.

    Οταν ομως το καλοπαιδο αυτο εχει σο πισω μερος του μυαλου του οτι ο οποιοσηποτε μπορει να τον καταγγειλει αμα κανει μαλακια, τοτε πολυ απλα, ΔΕΝ θα την κανει και ΙΣΩΣ σωθουν ετσι μερικες αθωες ζωες.
    Αυτο το πραγμα με τη «ρουφιανια» προφανως το λετε γιατι κι εσεις τα ιδια σκατα κανετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook