Χανιά | Και η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών στη συλλογή τροφίμων για τους εργαζόμενους

χανιά-και-η-αγωνιστική-συσπείρωση-εκπ-921019

Συμμετέχει όπως σημειώνει σε σχετική της ανακοίνωση, στην συλλογή τροφίμων που θα προσφερθούν σε εργαζομένους των κλάδων που πλήττονται μέσα στις συνθήκες της πανδημίας, η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών Δ.Ε. Χανίων.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών Δ.Ε. Χανίων ανταποκρινόμενη  στο κάλεσμα του  Συνδικάτου Οικοδόμων & Συναφών Επαγγελμάτων Χανίων και του Συνδέσμου Εργαζομένων Εστιατορίων & Μαγειρείων Χανίων (Επισιτισμού) στηρίζει την πρωτοβουλία τους για συλλογή τροφίμων που θα προσφερθούν σε εργαζομένους των κλάδων που πλήττονται μέσα στις συνθήκες της πανδημίας.

Καλούμε τους συναδέλφους, σε ένδειξη έμπρακτης αγωνιστικής συμπαράστασης, να ανταποκριθούν με τη σειρά τους στο κάλεσμα, γιατί σε αυτές τις κρίσιμες ώρες το δυνατότερο όπλο των εργαζομένων είναι η αλληλεγγύη, η οργάνωση και η διεκδίκηση!

Τα τρόφιμα μακράς διαρκείας θα συγκεντρώνονται στα Γραφεία του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων και του Σωματείου Επισιτισμού στον 2ο όροφο του Εργατικού Κέντρου Χανίων τις ακόλουθες μέρες και ώρες: Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων:  κάθε Δευτέρα και Παρασκευή 19 -20:30 μμ, Σωματείο Επισιτισμού: κάθε Τετάρτη 16:30 με 20:30 και κάθε Σάββατο 11:00 με 13:00.

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook