Χανιά | Και φέτος Πάσχα στα SYNKA… Οι τιμές για το αρνί και το κατσίκι

χανιά-και-φέτος-πάσχα-στα-synka-οι-τιμές-γ-672933

Ντόπια αρνιά, κατσίκια, χοιρινά σε τιμές κάτω του κόστους, περιμένουν και φέτος τους Χανιώτες καταναλωτές στα σούπερ μάρκετ SYNKA μαζί με δεκάδες ακόμα προσφορές ενόψει του Πάσχα.

Για την τιμή, που φέτος διαμορφώνεται στα 5,49 ευρώ/κιλό το αρνί και 5,99 ευρώ/κιλό το κατσίκι, ο Πρόεδρος του καταναλωτικού συνεταιρισμού SYN.KA, Απόστολος Αλεξάκης είπε στον SUPER FM 89,6: “Πουλάμε κάτω του κόστους, κάτω από τις τιμές που αγοράζουμε, προκειμένου να προστατεύσουμε τους καταναλωτές. Δεν καλύπτουμε τα έξοδά μας αλλά δεν μπορούμε ν’ αφήσουμε τις πολυεθνικές να κάνουν παιχνίδι σε βάρος των καταναλωτών».

Ο κ. Αλεξάκης, εκτίμησε πως έμμεσα αυτοί που εξυπηρετούνται από τον Συνεταιρισμό (προμηθευτές κλπ) μαζί με τους μισθωτούς είναι περίπου 10.000 οικογένειες που ζουν από τον συνεταιρισμό.

«Στο τέλος της ημέρας έχουμε κέρδη και δίνουμε 600.000 σε όλα τα ιδρύματα της πόλης» προσέθεσε, σημειώνοντας πως αυτή τη στιγμή τα SYN.KA έχουν αγοράσει όλους τους Συνεταιρισμούς super market που λειτουργούσαν κάποτε στην Κρήτη.

Αναφέρθηκε τέλος στα εργασιακά, σχολιάζοντας ότι «η αύξηση στον κατώτατο μισθό δεν μας επηρέασε αφού κανείς δεν πληρώνεται με κατώτατο, ούτε είχαμε προχωρήσει σε μειώσεις».

zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Και φέτος Πάσχα στα SYNKA… Οι τιμές για το αρνί και το κατσίκι

  1. Όντως η τομή στην ταμπέλα ήταν 5,49€ με τη διαφορά ότι στο τέλος βγαίνει ακριβότερα και εξηγώ :
    Σήμερα το μεσημέρι στο ΣΥΝΚΑ της ΣΟΥΔΑΣ ζήτησα ένα μπούτι αρνίσιο περί τα δυο κιλά . Αφού ο υπάλληλος μου το ζύγισε και το έκοψε όπως ζήτησα μου είπε ότι εχει εντολή υποχρεωτικά να πάρω μαζί με κάθε μπούτι και μισό κεφαλάκι αρνιού ( το οποίο φυσικά θα ζυγίσει και θα χρεώσω ) είτε το θέλω είτε όχι . Μετά από ερώτηση μου γιατί πρέπει να γίνει έτσι η απάντηση του ήταν «αυτή την εντολή έχω επειδή πουλάμε κάτω του κόστους και αν μας μείνουν τα κεφαλάκια τι θα τα κάνουμε;»
    Δηλαδή ενώ το μπούτι ήταν περίπου δυο κιλά χρεώθηκα επιπλέον 600γρ (το κεφαλάκι ) για να το πετάξω στα σκουπίδια εγώ και να μην του μείνει του κυρίου Αλεξάκη , όποτε το αρνί δεν ήταν 5,49€/κιλό αλλά 6,96€/κιλό .
    Εν κατακλείδι καλό θα ηταν ο κύριος Αλεξάκης , ως προστάτης του καταναλωτή όπως εμφανίστηκε στην τηλεφωνική επικοινωνία με τον Κο Παππά, πρώτον να λέει όλη την αλήθεια και δεύτερον αν θέλει να κάνει κοινωνική πολιτική να την κάνει με το δικό του πορτοφόλι και όχι με των καταναλωτών εξαπατώντας τους .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook