Χανιά | Και εγένετο… πεζοδρόμιο στην Αποκορώνου | Photos

χανιά-και-εγένετο-πεζοδρόμιο-στην-απ-801899

Εργοτάξιο θυμίζει η πόλη των Χανίων, με συνεργεία του δήμου να τοποθετούνται στο κέντρο της πόλης για την αποκατάσταση των πεζοδρομίων.Πρόκειται για το πεζοδρόμιο της οδού Αποκορώνου, το οποίο σε μερικά σημεία του δρόμου είναι… ανύπαρκτο. Όπου υπάρχει πεζοδρόμιο, αυτό θα πλατύνει, φτάνοντας μέχρι το ύψος της Νικολάου Σκουλά.Ο δήμαρχος Χανίων επισκέφθηκε και επιθεώρησε τις εργασίες, επισημαίνοντας:

«Στο πλαίσιο μιας μεγάλης εργολαβίας που έχει σαν στόχο της την αποκατάσταση ή την προσθήκη πεζοδρομίων εκεί που δεν υπάρχουν, ένα μεγάλο τμήμα της εκτελείται αυτή τη στιγμή, που ξεκινάει από την πλατεία Κολοκοτρώνη και καταλήγει στη Νικολάου Σκουλά, πί της οδού Αποκορώνου. Έτσι λοιπόν αποκαθιστούμε την προσβασιμόττηα σε σημεία που δεν υπάρχουν ή έχουν ένα ελάχιστο πεζοδρόμιο. Στην συνέχεια, θα πάμε σε άλλες περιοχές της πόλης μας, όπως η Χαριλάου Τρικούπη, η Ελευθερίου Βενιζέλου, η Νικολάου Πλαστήρα και θα αποκαταστήσουμε κι εκεί τα πεζοδρόμια που στις περισσότερες περιπτώσεις, ακόμα κι αν υπάρχουν, φαρδαίνουν. Με αυτό τον τρόπο φροντίζουμε την καθημερινότητα και την ασφάλεια των συμπολιτών μας.»Προηγουμένως βρέθηκε στο Μουζουρά Ακρωτηρίου για την ανάπλαση της εκεί πλατείας:

«Βρεθήκαμε στο Μουζουρά για να δούμε πως προχωρά το έργο, που αφορά την ανάπλαση μιας πλατείας και των δρόμων πέριξ αυτής. Είναι ένα σημαντικό έργο στην καρδιά αυτού του όμορφου χωριού του Ακρωτηρίου, το οποίο διαθέτει ιδιαίτερα αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά, που θα αναδειχθούν μετά την ανάπλαση.»zarpanews.gr

3 thoughts on “Χανιά | Και εγένετο… πεζοδρόμιο στην Αποκορώνου | Photos

  1. Η Δημοτικη Αρχη ας σκεφτει να προχωρήσει σε πεζοδρομησεις στη περιοχη της Χαλεπας μια κ επικειται η λειτουργία του νεου Αρχαιολογικου Μουσειου Χανιων!!!!!!!!!

  2. Μια μελλοντικη Δημοτικη Αρχη ας σκεφτει να προχωρήσει σε πεζοδρομησεις και στη περιοχη της Χαλεπας!!!!!Ειδικα τώρα που επικειται η λειτουργία του νεου Αρχαιολογικου Μουσειου Χανιων!!!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook