Χανιά | Ιστορίες απίστευτης ανευθυνότητας! Γιατί πρέπει να υπάρχει αστυνομικός στην γέφυρα στον Πλατανιά

χανιά-ιστορίες-απίστευτης-ανευθυνότ-829945

Ιστορίες απίστευτης ανευθυνότητας και περιστατικών που φαίνεται πως συμβαίνουν καθημερινά, διαδραματίζονται στη γέφυρα που έστησε ο στρατός στον Πλατανιά, μετά την κατάρρευση του μπαζώματος στο συγκεκριμένο σημείο, αποτέλεσμα της τελευταίας μεγάλης κακοκαιρίας.

Είναι από την πρώτη στιγμή γνωστό, ότι από τη γέφυρα δεν θα επιτρέπονταν να περνούν φορτηγά και λεωφορεία με βάρος μεγαλύτερο από 10 τόνους.

Αυτό όμως δεν συμβαίνει καθώς όπως φαίνεται και στην σχετική φωτογραφία ένα φορτηγό διασχίζει τη γέφυρα.

Όπως αναφέρουν τα άτομα που έχουν τοποθετηθεί από την Περιφέρεια Κρήτης να συντονίζουν – διευκολύνουν την κυκλοφορία, ανάλογα περιστατικά συμβαίνουν καθημερινά και όχι μόνο ένα την ημέρα.

Επίσης οδηγοί δεν τηρούν τα όρια ταχύτητας διερχόμενοι τη γέφυρα, ενώ αρκετοί είναι εκείνοι που δεν σταματούν όταν ο φωτεινός σηματοδότης είναι κόκκινος, αλλά περνούν.

Απίστευτες καταστάσεις που αν μη τι άλλο προκαλούν ανησυχία, καθώς κάποιοι δεν σέβονται όχι μόνο τη δική τους ζωή, αλλά ούτε των συνανθρώπων τους.

Οι δε αργαζόμενοι που έχουν αναλάβει την διευκόλυνση των διερχόμενων οδηγών σε πολλές περιπτώσεις εξυβρίζονται από αυτούς, όταν προσπαθούν να κάνουν τη δουλειά τους.

Μήπως η Περιφέρεια Κρήτης σε συνεργασία με την Αστυνομική Περιφερειακή Διεύθυνση Κρήτης θα πρέπει να αποφασίσουν να τοποθετηθεί προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ στο σημείο για να μπουν και ορισμένοι στη θέση τους, πριν συμβεί κάτι ανεπανόρθωτο στο διάστημα που η γέφυρα θα χρησιμοποιείται;

Σημειώνεται επίσης πως σε κάποια σημεία οι τάβλες της γέφυρας έχουν φθαρεί, κάτι που σύμφωνα με πληροφορίες συμβαίνει συχνά, οπότε και αντικαθίστανται.

Το όλο γεγονός πάντως έχει να κάνει και με τον όγκο και τον αριθμό  των οχημάτων που την διασχίζουν τη γέφυρα.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook