Χανιά | Ισιώνουν φρεάτια στην Κυδωνίας – Πόσο θα διαρκέσει το έργο | Video+Photos

χανιά-ισιώνουν-φρεάτια-στην-κυδωνίας-1197462

Εργασίες προσαρμογής των φρεατίων αποχέτευσης στην οδό Κυδωνίας διεξάγονται από το πρωί της Παρασκευής, με τα συνεργεία να έχουν κλείσει προσωρινά τον δρόμο, καθώς οι εργασίες γίνονται ακριβώς στη μέση του οδοστρώματος.

Τα περισσότερα από αυτά τα φρεάτια βρίσκονται κάτω από την άσφαλτο και πρέπει να «βγουν» στο ίδιο επίπεδο με την επιφάνεια, για να είναι προσβάσιμα αν χρειαστεί, από συνεργεία της ΔΕΥΑΧ.

Μόνο στην οδό Κυδωνίας, τα φρεάτια αυτά είναι είκοσι, σύμφωνα με τα όσα είπε στο zarpanews.gr ο εκπρόσωπος της εταιρίας που διεξάγει το έργο, κ. Βασίλης Δασκαλάκης.

Η διαδικασία αυτή αρχικά σχεδιαζόταν να διεξαχθεί αμέσως μετά την ασφαλτόστρωση που είχε γίνει πέρσι, αλλά είχε αποφασιστεί τότε να μην προχωρήσει, καθώς υπήραν παράπονα για το ότι ο δρόμος θα παρέμενε κλειστός για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τώρα, και με τα Χανιά να βρίσκονται σε καραντίνα, κρίθηκε ότι είναι η καταλληλότερη στιγμή και οι εργασίες αναμένεται να διαρκέσουν τουλάχιστον δύο μέρες αν δεν υπάρξουν απρόοπτα, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της εταιρίας.

Δείτε δηλώσεις και φωτογραφίες:

zarpanews.gr

7 thoughts on “Χανιά | Ισιώνουν φρεάτια στην Κυδωνίας – Πόσο θα διαρκέσει το έργο | Video+Photos

  1. Για ένα πράγμα είμαι σίγουρος, ότι δεν ξέρουν τι κάνουν ούτε και πως, θα προσαρμόσουν τσιμέντο με άσφαλτο. ΜΠΑΛΩΜΑ λήγω ημερών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook