Γιάννης Μυλωνάκης: Η «Λαϊκή Ενότητα» στα Χανιά θα κάνει την έκπληξη στις εκλογές της Κυριακής

γιάννης-μυλωνάκης-η-λαϊκή-ενότητα-σ-882587

Την αισιοδοξία του για το εκλογικό αποτέλεσμα της Λαϊκής Ενότητας στις εκλογές της Κυριακής, εξέφρασε, μιλώντας στον SUPER FM 89,6 o  Γιάννης Μυλωνάκης, υποψήφιος της Λαϊκής Ενότητας στα Χανιά.

«Παλεύουμε ακόμα και την είσοδο μας στη Βουλή» τόνισε, εκτιμώντας πως η «Λαϊκή Ενότητα» θα κάνει την έκπληξη και στα Χανιά την Κυριακή.

Σε ό,τι αφορά την πολυδιάσπαση του λεγόμενου «αντιμνημονιακού μετώπου» μετά το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα του Ιουλίου του 2015, τόνισε:

«Εμείς επιδιώξαμε και μάλιστα επανειλημμένα τη συνεργασία. Με τις συζητήσεις που κάναμε με την κα Κωνσταντοπούλου διαπιστώσαμε ότι πρόκειται για ένα «ιδιωτικό κόμμα». Τον κ. Βαρουφάκη, δεν θα τον συγκατέλεγα στην Αριστερά, αφού δηλώνει κατά… 70% μνημονιακός» και διαπίστωσε πως «Ο κόσμος έχει απογοητευτεί. Μετά το ΟΧΙ ο κόσμος απέχει από την πολιτική. Εμείς προσπαθούμε με όλες μας τις δυνάμεις να τον κινητοποιήσουμε ξανά.

Ο κ. Μυλωνακής, εξαπέλυσε επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εκτιμώντας πως η διακυβέρνησή του συνδέθηκε με μονιμοποίηση του ΕΝΦΙΑ, πλειστηριασμούς και ένα σωρό χαράτσια προς τους πολίτες.

Στο δε ερώτημα για το εάν η «Λαϊκή Ενότητα» κρατά ίσες αποστάσεις από ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε: «Της ΝΔ ξέρουμε την πολιτική, τον ΣΥΡΙΖΑ δεν ξέρουμε πλέον. Με έναν άλλον ΣΥΡΙΖΑ πήραμε το 2015 την πλειοψηφία και έναν τελείως διαφορετικό ΣΥΡΙΖΑ βλέπουμε σήμερα. Αυτή τη στιγμή ο ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζει κάποιο πρόγραμμα. Θα το τηρήσει όπως τήρησε το προηγούμενο; Τι να πιστέψεις πλέον. Δυστυχώς αυτή τη στιγμή στην πολιτική σκηνή, βασιλεύει το ψέμα. Δεν ξέρεις τι να πιστέψεις. Θεωρώ ο ΣΥΡΙΖΑ έπαιξε έναν πολύ αρνητικό ρόλο στο πολιτικό πεδίο. Χάθηκε η εμπιστοσύνη του κόσμου στην Αριστερά».

Τέλος, κάλεσε τους πολίτες την Κυριακή να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία και να στηρίξουν με την ψήφο τους την «Λαϊκή Ενότητα».

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook