Χανιά | «Ημερίδα Εταιρικής Υπευθυνότητας και Βιώσιμης Ανάπτυξης» με τη στήριξη της ΑΝΕΚ LINES

χανιά-ημερίδα-εταιρικής-υπευθυνότη-856515

H ΑΝΕΚ LINES, πιστή στη δέσμευσή της για την προώθηση της αειφορίας και της βιώσιμης ανάπτυξης, φιλοξενεί την Παρασκευή 10 Μαΐου 2019 στο υπερσύγχρονο Συνεδριακό Κέντρο της στα Χανιά «Ημερίδα Εταιρικής Υπευθυνότητας και Βιώσιμης Ανάπτυξης». Η εκδήλωση αποτελεί συνδιοργάνωση της Global Sustain και της European Sustainability Academy (ESA).

Η ημερίδα που τελεί υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «EU Green Week», στοχεύει στην αξιόπιστη ενημέρωση σχετικά με τις πρακτικές περιβαλλοντικές πρωτοβουλίες στον τομέα της Εταιρικής Υπευθυνότητας και της Αειφόρου Ανάπτυξης, με έμφαση στους τομείς των γεωργικών ειδών διατροφής, του τουρισμού, των μεταφορών και της ενέργειας, ανοίγοντας το δρόμο βιωσιμότητας για την Κρήτη.

Πιο συγκεκριμένα, η πρωτοποριακή ημερίδα, που αποτελεί τομή για την προώθηση στρατηγικών επιλογών απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες, φορείς και επιχειρήσεις. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλες τις σύγχρονες τάσεις, για τις νέες τεχνολογίες που αξιοποιούνται στο πλαίσιο της βιωσιμότητας καθώς και για εξειδικευμένα ζητήματα, όπως η εισαγωγή της τεχνητής νοημοσύνης στην εσωτερική διαχείριση.

Ανάμεσα στους ομιλητές περιλαμβάνονται εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της πολιτικής ηγεσίας και τοπικής αυτοδιοίκησης (Υπουργεία, Περιφέρεια, Δήμοι), επιμελητηρίων, επιστημονικών και ερευνητικών ιδρυμάτων, τοπικών και πανελλαδικών φορέων.

Η ΑΝΕΚ LINES, εστιάζοντας στην αειφόρο λειτουργία, στηρίζει στην πράξη την ουσιαστική ενημέρωση, προάγοντας την υπεύθυνη ανάπτυξη και τη βιωσιμότητα της Κρήτης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Ημερίδας

gshaniagreenweeka4programma

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook