Χανιά | Ημερίδα «Επαγγελματικές Προοπτικές Σχολής ΧΗΜΗΠΕΡ από Αποφοίτους ΧΗΜΗΠΕΡ» στο Πολυτεχνείο Κρήτης

χανιά-ημερίδα-επαγγελματικές-προοπ-1656507

To Γραφείο Διασύνδεσης και Σταδιοδρομίας (ΓΔΣ), σε συνεργασία με τη Σχολή Χημικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος (ΧΗΜΗΠΕΡ) και τo Σύλλογο Φοιτητών ΧΗΜΗΠΕΡ του Πολυτεχνείου Κρήτης, διοργανώνουν την 1η Ημερίδα Αποφοίτων ΧΗΜΗΠΕΡ «Επαγγελματικές Προοπτικές Σχολής ΧΗΜΗΠΕΡ από Αποφοίτους ΧΗΜΗΠΕΡ», Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023, 13:00-16:00 στην αίθουσα Κ2.Α1 «Παναγιώτης Μανωλόπουλος».

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί υβριδικά, διά ζώσης στην Αίθουσα Κ2.Α1 «Παναγιώτης Μανωλόπουλος», αλλά και μέσω τηλεδιάσκεψης zoom στον σύνδεσμο ΕΔΩ.

Meeting ID: 99910750091

Password: 884247

Η ημερίδα θα μεταδοθεί επίσης ζωντανά μέσω της σελίδας Facebook της Σχολής ΧΗΜΗΠΕΡ του Πολυτεχνείου Κρήτης, για όσους επιθυμούν απλά να την παρακολουθήσουν, χωρίς ενεργό συμμετοχή.

Η 1η Ημερίδα Αποφοίτων ΧΗΜΗΠΕΡ έχει ως στόχο την ενημέρωση των φοιτητών της Σχολής ΧΗΜΗΠΕΡ του Πολυτεχνείου Κρήτης για τις επαγγελματικές προοπτικές που ανοίγονται μετά τη λήψη του διπλώματος και θα περιλαμβάνει πέντε ομιλίες από έμπειρους επαγγελματίες Μηχανικούς Περιβάλλοντος, εξειδικευμένα στελέχη της αγοράς εργασίας σε ποικίλους τομείς απασχόλησης.

Η ημερίδα απευθύνεται κυρίως στους φοιτητές της Σχολής ΧΗΜΗΠΕΡ, αλλά μπορούν να την παρακολουθήσουν και φοιτητές όλων των Σχολών του Πολυτεχνείου Κρήτης.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook