Χανιά | Ημέρα ανακύκλωσης ηλεκτρονικών- ηλεκτρικών συσκευών – Πότε θα γίνει συλλογή πόρτα – πόρτα από την ΔΕΔΙΣΑ

χανιά-ημέρα-ανακύκλωσης-ηλεκτρονικώ-1138920

Πρόσκληση στους κατοίκους όλων των δημοτικών ενοτήτων του Δήμου Χανίων να συμμετέχουν στην ημέρα ανακύκλωσης ηλεκτρονικών- ηλεκτρικών συσκευών με τη μέθοδο συλλογής πόρτα-πόρτα, απευθύνει με ανακοίνωση της η ΔΕΔΙΣΑ.

Η συλλογή των συσκευών θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη 25 Νοέμβριου και ώρες  06:30 π.μ. – 14:00 μ.μ., τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας που επιβάλλονται λόγω της πανδημίας Covid 19.

Σε σχετική της ανακοίνωση η ΔΕΔΙΣΑ αναφέρει:

«Συλλογή Πόρτα – Πόρτα Αποβλήτων Ηλεκτρικού και Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού (ΑΗΗΕ)

Στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Μείωσης Αποβλήτων (21-29 Νοεμβρίου 2020), τη μεγαλύτερη Ευρωπαϊκή καμπάνια ευαισθητοποίησης σχετικά με την αειφόρο διαχείριση των πόρων και των αποβλήτων, η ΔΕΔΙΣΑ Α.Ε. (ΟΤΑ) και ο Δήμος Χανίων απευθύνουν κάλεσμα στους κατοίκους όλων των δημοτικών ενοτήτων του Δήμου Χανίων να συμμετέχουν στην ημέρα ανακύκλωσης ηλεκτρονικών/ηλεκτρικών συσκευών με τη μέθοδο συλλογής πόρτα-πόρτα. Όσοι/ες ενδιαφέρονται να παραδώσουν για ανακύκλωση ηλεκτρονικές/ηλεκτρικές συσκευές που δεν τους είναι πλέον χρήσιμες, παρακαλούμε να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά στο 2821341600 για να δηλώσουν τη συμμετοχή τους.

Η συλλογή θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020, ώρες: 06:30 π.μ. – 14:00 μ.μ., τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας που επιβάλλονται λόγω της πανδημίας Covid 19.

Ας συμβάλλουμε όλοι μαζί ακόμα και σε αυτή την πολύ δύσκολη συγκυρία στη σωστή διαχείριση των ηλεκτρικών/ηλεκτρονικών συσκευών που έχουν εξαντλήσει το χρόνο ζωής τους. Ας τους δώσουμε μια ευκαιρία να γίνουν ξανά χρήσιμες!»

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook