Χανιά | Ηλικιωμένος έμπλεξε με τη γραφειοκρατία – Πέθανε πριν βγει ολόκληρη η σύνταξη

χανιά-ηλικιωμένος-έμπλεξε-με-τη-γραφε-1248458

Ηλικιωμένος άνδρας προσπάθησε να πάρει σύνταξη, αλλά έμπλεξε με το τέρας της γραφειοκρατίας και τελικά πέθανε πριν ολοκληρωθούν οι διαδικασίες. Η κόρη του περιγράφει την ταλαιπωρία που πέρασε η οικογένεια και επισήμανε ότι πέντε χρόνια μετά το θάνατό του παλεύουν ακόμα να πάρουν τα λεφτά της κηδείας.

Όπως περιέγραψε στο MEGA η κ. Μαρία λίγο πριν το 2015 ο καρκινοπαθής πατέρας της πήγε να βγει σε πρόωρη σύνταξη. Λόγω των τριών ταμείων που άνηκε δημιουργήθηκε μπέρδεμα.

«Η σύνταξη βγήκε με τα χίλια ζόρια. Χανόντουσαν τα χαρτιά από τα Χανιά. Κάναμε ξανά αιτήσεις μέσω Ηρακλείου. Δεν υπήρχε κάποια συνεργασία. Δεν τους ενδιαφέρει αν ταλαιπωρείται κάποιος άνθρωπος» σημείωσε η κ. Μαρία.

«Πήρε σύνταξη μόνο 127 ευρώ, έξι μήνες πριν πεθάνει βρήκαμε το λάθος και προσπαθούσαμε να τη διορθώσουμε. Όμως ο άνθρωπος πέθανε και δεν πρόλαβε να δει ολόκληρη την σύνταξή του, ήταν ένα αστείο ποσό. Τώρα πέντε χρόνια αγωνιζόμαστε να πάρουμε τα λεφτά της κηδείας. Το ένα ταμείο τον βγάζει ανασφάλιστο» πρόσθεσε η γυναίκα.

 

One thought on “Χανιά | Ηλικιωμένος έμπλεξε με τη γραφειοκρατία – Πέθανε πριν βγει ολόκληρη η σύνταξη

  1. Οπότε το σχέδιο της κυβέρνησης πάει καλά!
    Να ξεκάνει τα γερόντια γιατί ο μπουμπούκος η ΥπερΥπουργάρα, μάστερ στο γλύψιμο και με διδακτορικό στην κολοτούμπα, που «ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ» (τι να κάνουμε τώρα, όπως είπε στον Προτοσάλτσα, στο καλό κανάλι, ξέρετε, τον ΣΚΑΙ) τα χρήματα των συντάξεων στο ΧΑ.

    ΧΑΙΡΕ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ – πατρίδα της απάτης της ρεμούλας και της αρπαχτής και φυσικά της ΑΡΙΣΤΗΣ κυβέρνησης Κ. Μητσοτάκη και γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook