Χανιά | Ηλεκτρονικά η αίτηση για την άδεια χειριστή ταχύπλοου – Δείτε με ποιον τρόπο

χανιά-ηλεκτρονικά-η-αίτηση-για-την-άδε-908849

Μέσω διαδικτύου θα μπορούν να κάνουν την αίτηση αντικατάστασης αδειών χειριστή ταχύπλοου οι ενδιαφερόμενοι, όπως ενημερώνει το Λιμεναρχείο Χανίων:

«1. Γνωρίζεται ότι η ηλεκτρονική εφαρμογή e-ΔΛΑ, που αφορά στην ηλεκτρονική καταχώρηση και διεκπεραίωση αιτήσεων αρμοδιότητας Λιμενικής Αστυνομίας, επεκτάθηκε με τη δυνατότητα υποβολής αιτήσεων για αντικατάσταση παλαιών εντύπων αδειών χειριστή ταχυπλόου σκάφους (με τη νέα μορφή πλαστικής κάρτας).

2. Η είσοδος στην εφαρμογή γίνεται μέσω του συνδέσμου: https://edla.hcg.gr, με χρήση των προσωπικών κωδικών TaxisNet.

3. Ταυτόχρονα υπενθυμίζεται ότι, η ανωτέρω ηλεκτρονική εφαρμογή στηρίζει και όλες τις άλλες κατηγορίες αιτήσεων που αφορούν άδειες χειριστή ταχυπλόων σκαφών (συμμετοχή υποψηφίων σε εξετάσεις, απόκτηση άδειας άνευ εξετάσεων, ανανέωση άδειας λόγω συμπλήρωσης ορίου ηλικίας, έκδοση αντιγράφου λόγω απώλειας/φθοράς/αλλαγής στοιχείων).

4. Τονίζεται ότι, μετά την επιτυχή υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης από πλευράς ενδιαφερομένων θα πρέπει να πραγματοποιείται επικοινωνία με το αρμόδιο Γραφείο της Υπηρεσίας μας, προκειμένου διευκρινιστούν λεπτομέρειες για την υποχρεωτική επιστροφή του παλαιού εντύπου άδειας χειριστή που κατέχουν σήμερα, προκειμένου εν συνεχεία διεκπεραιωθεί το σχετικό αίτημά τους, ηλεκτρονικά.

5. Η αντικατάσταση των παλαιών εντύπων αδειών χειριστή ταχυπλόου πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι την 31-12-2021.

6. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση επί του θέματος οι ενδιαφερόμενοι να έρχονται σε επικοινωνία με το Γραφείο Γενικής Αστυνομίας της Υπηρεσίας μας (τηλέφωνο: 28210-98888, email: [email protected]).»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook