Χανιά | Ικανοποίηση Πολάκη για τα εγκαίνια του νέου εξοπλισμού του Αγροτικού Συνεταιρισμού Π. Ρουμάτων | Photos

χανιά-ικανοποίηση-πολάκη-για-τα-εγκαί-933628

Mε επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο στις εγκαταστάσεις του Αγροτικού – Ελαιουργικού – Καστανοπαραγωγικού Συνεταιρισμού Παλαιών Ρουμάτων, τα εγκαίνια του νέου ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού του τοπικού Συνεταιρισμού, στα οποία παρευρέθηκε μεταξύ άλλων και ο πρ. αν. Υπουργός Υγείας και Βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης.

Σε σχετικό μάλιστα ενημερωτικό δελτίο του Γραφείου Τύπου του Χανιώτη Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνεται μεταξύ άλλων ότι ο κ. Πολάκης είχε συμβάλλει τα μέγιστα για τον κυβερνητικό συντονισμό και την υπαγωγή του Συνεταιρισμού στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα των Οργανώσεων Ελαιουργικών Φορέων (ΟΕΦ) του ΟΠΕΚΕΠΕ. 

Αναλυτικά το σχετικό δελτίο τύπου

«Με ικανοποίηση παρευρέθηκε το Σάββατο ο πρ. αν. Υπουργός Υγείας και Βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης στα εγκαίνια του νέου ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού του Αγροτικού Ελαιουργικού και Καστανο-παραγωγικού Συνεταιρισμού Παλαιών Ρουμάτων, παρόντων του Προέδρου του Συνεταιρισμού Γ. Μοτάκη, του Δημάρχου Πλατανιά Γ. Μαλανδράκη, αυτοδιοικητικών στελεχών της περιοχής, καθώς και συνεταιριστών από άλλες περιοχές όπως τα Μεσκλά και την Παλιόχωρα.

Το προηγούμενο διάστημα ο Π. Πολάκης είχε συμβάλλει τα μέγιστα για τον κυβερνητικό συντονισμό και την υπαγωγή του Συνεταιρισμού στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα των Οργανώσεων Ελαιουργικών Φορέων (ΟΕΦ) του ΟΠΕΚΕΠΕ.Στην παρέμβασή του στην τελετή εγκαινίων, ο Παύλος Πολάκης συνεχάρη τους συνεταιριστές γι’ αυτή την εξέλιξη, σημείωσε ότι τέτοιες κινήσεις ανανέωσης και εκσυγχρονισμού θα πρέπει να προγραμματιστούν και στον κλάδο της καστανοπαραγωγης, ενώ τόνισε ότι όπως στηρίξαμε στο παρελθόν τον Συνεταιρισμό των Π. Ρουμάτων, έτσι θα πράξουμε και στο μέλλον από όποια θέση μας τάζει κάθε φορά ο λαός».

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook