Χανιά | «Η Τέχνη του Ρυθμού αγκαλιάζει τις ευάλωτες ομάδες» – Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση | Photos+Videos

χανιά-η-τέχνη-του-ρυθμού-αγκαλιάζει-τ-1475015

Ταξίδι στην Ανατολική Μεσόγειο, την Κύπρο, την Μικρά Ασία, στην Ιρλανδία αλλά και στην Αρχαία Ελλάδα, στον ευρωπαϊκό μεσαίωνα και την αναγεννησιακή Κρήτη έκαναν όσοι βρέθηκαν το  απόγευμα της Δευτέρας, στο Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας για την εκδήλωση «Η Τέχνη του Ρυθμού αγκαλιάζει τις ευάλωτες ομάδες».

«Τα Χανιά έδειξαν από την αρχή ότι ενδιαφέρονται για το πρόγραμμα. Την πρώτη φορά που βρεθήκαμε ήταν 307 συμμετέχοντες. Το ενδιαφέρον στην υπόθεση είναι ότι με όλο αυτό τον κόσμο εμείς αποκτήσαμε προσωπικές σχέσεις.

Μεσολάβησε η καραντίνα και αυτό έχει σημασία γιατί καταφέραμε να φτιάξουμε πλατφόρμα με το Πολυτεχνείο Κρήτης, ώστε να μην χάσουμε την επαφή με τον κόσμο (…) Μας ενδιαφέρει η μουσική να προτείνεται ως αγαθό. Και να είναι ένα αγαθό προσιτό και προσβάσιμο σε όλους» επεσήμανε ο μουσικός, Γιάννης Παπατζανής.

Την εκδήλωση διοργάνωσαν ο Δήμος Χανίων, σε συνεργασία με το Εργαστήρι Μουσικής του τμήματος Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, την Περιφέρεια Κρήτης-Περιφερειακή Ενότητα Χανίων.

Τη δράση, που έγινε με τη μέριμνα του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Χανίων, πλαισίωσαν με ενημερωτικό υλικό τα φιλανθρωπικά σωματεία της πόλης: ο Σύλλογος Ορίζοντας, ΚΗΦΑΠ Μεγαλόχαρη, ΚΗΦΑΜΕΑ, ΕΛΕΠΑΠ, O Άλλος Άνθρωπος, Κέντρο Ημέρας Νόσου Alzheimer & Συναφών Διαταραχών, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ASBERGER, Συνάνθρωπος Ομάδα Στήριξης.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την εκδήλωση: 

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook