Χανιά | Η σχεδιάστρια νυφικών Εύα Κανελάκη παρουσιάζει την νέα της κολεξιόν | Photos & Info

χανιά-η-σχεδιάστρια-νυφικών-εύα-κανελ-515750

il pavone σημαίνει το παγώνι. Σύμβολο της θύελλας, απεικονίζει στο πέρασμα των αιώνων, τον έρωτα, την ομορφιά, το κύρος, την αθανασία. Το il pavone άνοιξε την βεντάλια του στην Αγία Παρασκευή και δεν είναι ένας ακόμη οίκος νυφικών.

Η νεαρή Χανιώτισσα σχεδιάστρια ρούχων και συνιδιοκτήτρια, Εύα Κανελάκη στην πρώτη της κολεξιόν, δημιούργησε tailor made νυφικά φορέματα που αφορούν την σύγχρονη γυναίκα, η οποία ζει αποκλειστικά και μόνο στην δική της εποχή και όχι συντηρώντας τις μνήμες άλλων.

ilpavone1Όλα συμβαίνουν τώρα και αντιμετωπίζονται με την μοναδικότητα που τους αρμόζει. Χωρίς να αποφεύγει τους πειραματισμούς, αναζητά κομψές διαχρονικές φόρμες που συνδέονται με το γυναικείο DNA. Σχεδιάζει με λιτές γραμμές γιατί πολύ απλά ζει με αυτόν τον τρόπο, αφού αντιλαμβάνεται την δουλειά της ως προέκταση του γυναικείου ψυχισμού της.

ilpavone2Εκτός από την προσωπική συλλογή νυφικών της Eύας Κανελάκη, φέρει για πρώτη φορά στην Ελλάδα ορισμένα από τα ωραιότερα σχέδια του διάσημου οίκου Birenzweig, σχεδιασμένα από τους φημισμένους Ισραηλινούς designers Adi και Ofir,οι οποίοι κατακτούν τον χώρο της μόδας σε όλη την Ευρώπη.

Το il pavone εκφράζει τις προσωπικότητες των τριών ιδιοκτητριών του και αποτελεί μια ολοκαίνουργια πρόταση στον κόσμο της μόδας, την οποία δεν αντιλαμβάνονται ως ένα αναλώσιμο life style αλλά ως το δικαίωμα της κάθε γυναίκας στην κομψότητα, αφού μπορεί να επιλέγει ελεύθερα την εικόνα της, χωρίς να υιοθετεί συμπεριφορές που δεν της ταιριάζουν!

Το il pavone στα Χανιά

Νέα συλλογή, περιοδεία, ταξίδι αυτές οι λέξεις στροβιλίζουν στην ατμόσφαιρα του il pavone. Η εποχή των Trunk Shows ξεκίνησε! Νέα τάση στο χώρο του νυφικού ή μια παράδοση που έχει κρατήσει με το πέρασμα των χρόνων; Οι σχεδιαστές ετοιμάζουν βαλίτσες και πάνε να συστήσουν τις συλλογές τους αλλά και να γνωρίσουν τις μέλλουσες νύφες.

Τα ερωτήματα πολλά:

«Πρώτος προορισμός; Θα μας υποδεχτούν; Πως θα πάμε; Που θα φιλοξενηθεί η συλλογή μας; Να πάμε κάπου ωραία, κάπου να περάσουμε και εμείς καλά. Κάπου που ο παλμός μας να είναι  ίδιος με αυτόν της πόλης.

Η απάντηση ήρθε ομόφωνα ΧΑΝΙΑ.»

Καθόλου τυχαίος προορισμός αφού και οι τρεις συνιδιοκτήτριες όχι μόνο κατάγονται  από αυτήν την ιδιαίτερη πόλη αλλά έχουν μεγαλώσει εδώ. Μπορεί τα τελευταία χρόνια να ζουν και να εργάζονται στην Αθήνα, με κάθε ευκαιρία όμως επιστρέφουν «σπίτι» για να γεμίσουν μπαταρίες με την θετική ενέργεια του νησιού.

Στην καρδία της πόλης στο παλιό λιμάνι εκεί που ο χρόνος σταματάει, ο ρομαντισμός, η μαγεία και τα αρώματα θα μας κάνουν να επιστρέφουμε, να ονειρευόμαστε και θα μας εμπνέουν για πάντα. Εκεί στις 07-09 ΑΠΡΙΛΙΟΥ η μέλλουσα νύφη που ζει στην Κρήτη θα βιώσει μια αποκλειστική και διασκεδαστική εμπειρία μαζί με πολλά οφέλη!

  • θα γνωρίσει την μοναδική συλλογή του il pavone
  • θα δοκιμάσει τα σχέδια που την ενδιαφέρουν αλλά και εκείνα που θα της προτείνει η ομάδα του il pavone
  • θα συζητήσει με την σχεδιάστρια Εύα Κανελάκη για τα σχέδια, τα υφάσματα ,τις διάφορες παραλλαγές, νέες ιδέες ή και ακόμα για την σχεδίαση ενός tailor made νυφικού
  • θα πάρει εξατομικευμένα σχόλια σχετικά με το τι ταιριάζει αποκλειστικά σ΄ εκείνη
  • θα της λυθούν τυχόν απορίες σχετικά με την διαδικασία επιλογής νυφικού και αλλά πολλά που μπορεί να προκύψουν κατά περίπτωση
  • θα επωφεληθεί από τις ειδικές προσφορές που θα γίνουν κατά την διάρκεια του Trunk Show.

LOGO _PAVONEINFO: Il pavone στα Χανιά

Από τις  7 ως τις 9 Απριλίου στο Anatolia Charming Hotel στην οδό Ψαρομηλίγκων 1 στο Ενετικό λιμάνι

Καλέστε για ραντεβού στο: 213 0409 815 ή στο 693 9147 121

Facebook event: Il Pavone | Chania

instagram: il_pavone_  | facebook: ILPAVONE. | website: ilpavone.gr

ilpavone3

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook