Χανιά | Η ψυχή της αγάπης – Μια εντυπωσιακή χορογραφία από το ΚΕΘΕΑ «Αριάδνη»

χανιά-η-ψυχή-της-αγάπης-μια-εντυπωσι-1472020

Χθες βράδυ (22 Ιουνίου) έδωσε το παρών η ομάδα χορού του Πολυδύναμου Κέντρου Χανίων του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ στην ετήσια παράσταση της σχολής «Χοροκίνηση» στο Βενιζέλειο Ωδείο Χανίων.

Η ομάδα χορού του Πολυδύναμου Κέντρου Χανίων αποτελούμενη από μέλη και γονείς παρουσίασαν μια χορογραφία σύγχρονου χορού με τίτλο «Η ψυχή της αγάπης».

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα ζεστό. Μέλη, εθελοντές, φίλοι και προσωπικό του Πολυδύναμου Κέντρου Χανίων μοιράστηκαν συναισθήματα χαράς, υπερηφάνειας, συγκίνησης και ικανοποίησης. Στάθηκαν στο πλευρό των ανθρώπων που συνεχίζουν την προσπάθειά τους για απεξάρτηση, δίνοντας το μήνυμα πως στον δρόμο για την αλλαγή κανένας δεν μένει μόνος.

Ευχαριστούμε τη σχολή χορού «Χοροκίνηση» και ιδιαίτερα τη χορογράφο Τσερασέλλα Ντορομπάντσου-Γρηγοράκη για την εθελοντική προσφορά και στήριξη τους τελευταίους 10 μήνες. Με αφοσίωση, υπομονή και πίστη στις δυνατότητες των ανθρώπων του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ τους συνόδευσε σε αυτό το ταξίδι χορού. Ευχή και όραμα για το μέλλον η συνέχεια αυτής της ομαδικής προσπάθειας με νέο στόχο.

Το «Πολυδύναμο Κέντρο Περιφέρειας Κρήτης, με έδρα τα Χανιά» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5035309 είναι ενταγμένο στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κρήτη» 2014-2020 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ).

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook