Χανιά | Η ονοματοδοσία της Οδού Στάθη Λαζαρίδη | Photos

Η ονοματοδοσία της οδού του Στάθη Λαζαρίδη, πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι σε συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρά, παρουσία της συζύγου του, της κόρης και του πατέρα του αδικοχαμένου Αστυνομικού.

Στην εκδήλωση της οποίας προηγήθηκε επιμνημόσυνη δέηση, παραβρέθηκαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αντώνης Μπαλωμενάκης και κα Βάλια Βαγιωνάκη, ο Υποστράτηγος Αστυνομικός Διευθυντής της Περιφέρειας Κρήτης κ.  Κωνσταντίνος Λαγουδάκης, και πλήθος αστυνομικών.

Από την πλευρά του πατέρα του Στάθη Λαζαρίδη κ. Γιάννη Λαζαρίδη εκφράστηκε πάντως έντονα το παράπονο για τη αδιαφορίας της πολιτείας.Έντονα συγκινημένος ο κ.Λαζαρίδης αφού ευχαρίστησε τον δήμαρχο Χανίων κ. Τάσο Βάμβουκα και την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων, είπε πως το Ελληνικό κράτος δεν στάθηκε όλα αυτά τα χρόνια δίπλα στην οικογένεια. «Δεν ήρθε κανείς να μας πει πως είστε, τι κάνετε;».Ο πατέρας του Στάθη Λαζαρίδη, είπε πως για όλους τους άλλους, την μάνα του Γρηγορόπουλου ενδιαφέρονται, ακόμα και ο Κουφοντίνας έχει ανθρώπους από πίσω του.

«Ακόμα και όλη την Κρήτη Στάθη Λαζαρίδη να την ονομάσουν, εμένα δεν μου λέει τίποτα». Χαιρετισμό στη  εκδήλωση απεύθυνε και ο δήμαρχος Χανίων κ.Τάσος Βάμβουκας.

Zarpanews.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μεγάλη καφρίλα του πατέρα. Μα είναι δυνατόν; Να μείνει στην ιστορία ως ήρωας ναι, να μάθουν όλοι την ιστορία του και την κατάντια ορισμένων κριτικών ναι, να γίνει σύμβολο για τον αγώνα κατά των λεβέντων ναι. Την πολιτεία όμως τί τη θέλει; στο καθήκον έπεσε ο άνθρωπος και ήξερε πολύ καλά την επιλογή του.

    Λίγο ήθος για αυτούς που μένουν πίσω

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ