Χανιά | Η Ομάδα Στήριξης ΣυνΆνθρωπος δίπλα στους σεισμοπαθείς της Σάμου

χανιά-η-ομάδα-στήριξης-συνάνθρωπος-δί-1139814

Η Ομάδα Στήριξης ΣυνΆνθρωπος θέλοντας να σταθεί στο πλευρό των Συνανθρώπων μας στη Σάμο, μετά τον καταστροφικό σεισμό της 30ης Οκτωβρίου, ανέλαβε να συγκεντρώσει βασικά είδη πρώτης ανάγκης για τους σεισμοπαθείς του νησιού.

Όπως γίνεται γνωστό με σχετική ανακοίνωση, «με την πολύτιμη βοήθεια όλων σας, καταφέραμε να συγκεντρώσουμε τρεις παλέτες με είδη, οι οποίες αναχώρησαν την Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2020 από τα Χανιά και παραδόθηκαν το Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020 στον Σύλλογο Πολυτέκνων Σάμου – Ικαρίας & Φούρνων, που εδρεύει στο Κόμβο Μαλαγαρίου στη Σάμο και ο οποίος θα προβεί στη διανομή των ειδών σε όσες οικογένειες και ευπαθείς ομάδες έχουν ανάγκη στήριξης μετά τον σεισμό.

Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τους Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων του 5oυ Νηπιαγωγείου Νέας Κυδωνίας Χανίων, του Δημοτικού Σχολείου Νεροκούρου Χανίων, του Νηπιαγωγείου Αγίων Σαράντα Νεροκούρου Χανίων, του 11ου Δημοτικού Σχολείου Χανίων, του 11ου & του 27ου Νηπιαγωγείου Χανίων, του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μουρνιών & Νηπιαγωγείου Μουρνιών Χανίων, του 2ου Γυμνασίου Χανίων, οι οποίοι μαζί με τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς τους αγκάλιασαν αυτή τη δράση.

Ευχαριστούμε θερμά τον Σύλλογο Τριτέκνων Νομού Χανίων και την Εθελοντική Ομάδα Αλληλεγγύης Χανίων “Βοήθα Με Να Μπορώ” για τη στήριξη και την προσφορά τους στη δράση μας.

Ευχαριστούμε πολύ την ΚΡΟΝΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ – ΔΡΑΚΑΚΗ ΑΦΟΙ ΟΕ και την SAMOS EXPRESS – ΑΦΟΙ Ν. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ Ε.Π.Ε για την ευγενική χορηγία της δωρεάν μεταφοράς της αποστολής.

Τέλος, ευχαριστούμε από καρδιάς όλους και όλες εσάς που πήρατε μέρος στην αποστολή αγάπης προς τους Συνανθρώπους μας στη Σάμο και βοηθήσατε για άλλη μία φορά να στείλουμε μαζί ένα δυνατό μήνυμα αγάπης, αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς προς τους Συνανθρώπους μας.»

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook