Χανιά | Η ΟΑΚ εορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου

χανιά-η-οακ-εορτάζει-την-παγκόσμια-ημέ-1167854

Η Ορθόδοξος Ακαδημία Κρήτης (ΟΑΚ) και η Βιβλιοθήκη του Ιδρύματος «Το Φως», στο πλαίσιο των νέων διαδικτυακών δράσεων του Ιδρύματος και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου, όπως έχει οριστεί η 2η ημέρα του Απρίλη και έχει καθιερωθεί από τη Διεθνή Οργάνωση Βιβλίων για τη Νεότητα (IBBY) το 1966, διοργανώνουν Διαδικτυακή Ημερίδα, με τίτλο: «Όταν το παιδικό βιβλίο συναντά τα συναισθήματα».

Η διαδικτυακή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 1 Απριλίου 2021 και ώρα 18:00, με ομιλητές την κα Μάρω Θεοδωράκη, Συγγραφέα – Μουσικό, η οποία θα μιλήσει για την προβολή των συναισθημάτων στο παιδικό βιβλίο μέσα από τη μάτια του συγγραφέα, τη Δρα Αγγελική Μαστρομιχαλάκη, Συγγραφέα – Εκπαιδευτικό, η οποία θα αναλύσει τον τρόπο με τον οποίο η ανάγνωση λογοτεχνικών βιβλίων μετατρέπεται σε οδηγό για την ανάπτυξη της συναισθηματικής νοημοσύνης των παιδιών και τον κ. Χρήστο Γουσίδη, Εικονογράφο Παιδικών Βιβλίων, ο οποίος θα μιλήσει για τον τρόπο με τον οποίο η εικονογράφηση των παιδικών βιβλίων γίνεται πομπός συναισθημάτων.

Η παραπάνω διαδικτυακή συνάντηση θα μεταδοθεί από το κανάλι του Ιδρύματος στο YouTube. Το μόνο που απαιτείται είναι η σύνδεση μέσω του συνδέσμου: https://bit.ly/2J7COjq, επιλέγοντας τη συγκεκριμένη εκδήλωση, που θα έχει τη σήμανση “LIVE” (Ζωντανή Μετάδοση).

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook