Χανιά | Η μητέρα του 19χρονου Γιάννη μιλάει για πρώτη φορά για την υπόθεση – «Θέλω να λάμψει η αλήθεια» | Video

χανιά-η-μητέρα-του-19χρονου-γιάννη-μιλά-1295969

Για πρώτη φορά μίλησε σε τηλεοπτική κάμερα η μητέρα του 19χρονου Γιάννη από το Δήμο Πλατανιά, ο οποίος φέρεται να κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον πατέρα του και άλλους τρεις, μεταξύ τους δύο ιερείς οι οποίοι έχουν προφυλακιστεί .

Σύμφωνα με την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα, οι κάτοικοι καταγγέλουν ότι όλα οι κατηγορίες δεν ευσταθούν και ότι ο 19χρονος έχει «δασκαλευτεί» για να κάνει τις συγκεκριμένες καταγγελίες.

Η μητέρα του, μιλώντας στην εκπομπή του Star, αναφέρει ότι εκδιώχθηκε από τον πατέρα του παιδιού και έχει να το δει από τότε που ήταν ενός έτους.

«Δεν ήξερα κάτι, από τα site το έμαθα» αναφέρει σχετικά με την κακοποίηση. Συμπληρώνει ότι δεν είχε καμία επικοινωνία με το παιδί όλα αυτά τα χρόνια και ότι επεδίωξε να μάθει τι συνέβη αλλά εμποδίστηκε από τον πατέρα και τον παππού του παιδιού.

«Είχαμε κακές σχέσεις, με κακοποιούσε», αναφέρει για τις συνθήκες στο γάμο της, ενώ, όπως λέει, μετά το χωρισμό όταν επιχείρησε να δει το παιδί, ο πατέρας του παιδιού δεν της το επέτρεψε και το είχε απομονώσει.

«Με απείλησε με όπλο ότι αν πάω να δω το παιδί θα με σκοτώσει.» Η ίδια αναφέρει ότι όταν έκανε προσπάθεια να το δει, μετά τις απειλές που δέχτηκε, αναγκάστηκε να φυγαδευτεί από την αστυνομία για να επιστρέψει στην Αθήνα.

Η ίδια φαίνεται να γνώριζε για τις συνθήκες στις οποίες ζούσε ο γιός της από τις οποίες όπως να αναφέρει είχε ενημερωθεί από κατοίκους της περιοχής. «Είχα κάνει καταγγελίες ότι το παιδί ζει σε άθλιες συνθήκες με τον πατέρα του», συμπληρώνει.

Ενώ, για το τι επιθυμεί η ίδια για την έκβαση της υπόθεσης, αναφέρει:

«Να λάμψει η αλήθεια, όποιοι είναι κατηγορούμενοι να πάνε φυλακή. Να ανοίξουν στόματα, η υπόθεση είναι πολύ σοβαρή. Αυτά τα πράγματα δεν έπρεπε να γίνουν».

Για τους 4 οι οποίοι είναι προφυλακιστέοι για την υπόθεση, αναφέρει ότι είχαν καλή συμπεριφορά απέναντι στο παιδί: «Ήταν πολύ τρυφεροί. Όλοι. Και οι τέσσερεις»

Δείτε όσα είπε στο παρακάτω βίντεο:

zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Η μητέρα του 19χρονου Γιάννη μιλάει για πρώτη φορά για την υπόθεση – «Θέλω να λάμψει η αλήθεια» | Video

  1. Οι κατοικοι της περιοχής «διαψεύδουν»…διότι αλλιως πρέπει να εξηγήσουν γιατί δε μιλούσαν τόσα χρόνια…για κάτι που γινόταν δίπλα στα σπίτια τους.
    Έπεσαν από τα σύννεφα οι ανθρωποι…….
    Η μάνα εξαφανισμένη πως ξέρει ότι οι κατηγορουμενοι ήταν τρυφεροί με το παιδί;

    ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook