Χανιά | Η Λε.Φ.Κι. φιλοξενεί τον Μαρίνο Τσαγκαράκη στο Λεκτόριο

χανιά-η-λε-φ-κι-φιλοξενεί-τον-μαρίνο-τσ-918630

Η Λέσχη Φωτογραφίας και Κινηματογράφου Χανίων φιλοξενεί την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:30 στο Λεκτόριο τον Μαρίνο Τσαγκαράκη, σε μια παρουσίαση του έργου του.

Στην εκδήλωση που συνδιοργανώνουν η  Λέσχη Φωτογραφίας και Κινηματογράφου Χανίων με το Λεκτόριο η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Λίγα λόγια για τον καλλιτέχνη

Ο Μαρίνος Τσαγκαράκης γεννήθηκε (1984) και μεγάλωσε στο Ηράκλειο Κρήτης, ενώ ζει και εργάζεται μόνιμα στην Ολλανδία. Σπούδασε σύγχρονη φωτογραφία στο Φωτογραφικό Κέντρο «Stereosis» στη Θεσσαλονίκη. Από το 2014, είναι μέλος της κολλεκτίβας “Depression Era», που πραγματεύεται το αστικό και κοινωνικό τοπίο της κρίσης στην Ελλάδα.

Η δουλειά του έχει προβληθεί σε σημαντικές εκθέσεις και διεθνή καλλιτεχνικά φεστιβάλ, συμπεριλαμβανομένου των Mois De La Photo (Παρίσι), Jeju Biennale (Ν. Κορέα), Unseen (Άμστερνταμ), Fotofilmic (Λος Άντζελες & Βανκούβερ), Athens Photo Festival, Biennale Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκης, καθώς και σε γκαλερί σε Ευρώπη και ΗΠΑ. Μέρος της δουλειάς του ανήκει σε ιδιωτικές και δημόσιες συλλογές. Το 2017, εκδόθηκε το πρώτο του φωτογραφικό βιβλίο (sold-out) με τίτλο «Paradise Inn», από το Void.

zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Η Λε.Φ.Κι. φιλοξενεί τον Μαρίνο Τσαγκαράκη στο Λεκτόριο

  1. ανθρωπος που εχει κανει μερικα σεμιναριακια σε εναν ιδιωτικο χωρο, δεν εχει κανει σπουδες φωτογραφιας. Σπουδαζει κανεις μονο σε Πανεπιστημια. Ολα τα αλλα ειναι απλα χομπι. Μην περιφρονειτε με τετοια σχολια τον μοχθο και τον αγωνα των ελληνων φοιτητων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook