Χανιά | Η Λαϊκή Συσπείρωση για το κλείσιμο καταστήματος Τράπεζας στις Βουκολιές

χανιά-η-λαϊκή-συσπείρωση-για-το-κλείσι-918525

Την στήριξη της στο δίκαιο όπως το χαρακτηρίζει αίτημα των κατοίκων και τοπικών μαζικών φορέων , προκειμένου να μην κλείσει το υποκατάστημα τράπεζας στις Βουκολιές εκφράζει με ανακοίνωση της η δημοτική παράταξη της περιοχής Λαϊκή Συσπείρωση.

Η ανακοίνωση:

Η Λαϊκή Συσπείρωση Πλατανιά παραβρέθηκε σήμερα στην συμβολική διαμαρτυρία των κατοίκων και των μαζικών φορέων της Κοινότητας Βουκολιών ενάντια στα σχέδια κλεισίματος του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στις Βουκολιές.

Στηρίζουμε το δίκαιο αίτημα των κατοίκων και μαζικών φορέων της περιοχής που βλέπουν πλέων κατάματα την κατά τα άλλα πολυδιαφημισμένη ανάπτυξη όταν και σε αυτόν τομέα μπαίνει στην ζυγαριά το κόστος, όφελος, επιχειρηματική κερδοφορία και όχι οι ανάγκες μίας περιοχής.

Στην διαμαρτυρία το παρών έδωσαν εκ μέρους της  λαϊκής συσπείρωσης  ο Ανθούσης  Δημήτρης δημοτικός σύμβουλος  πλατανιά και ο Αλεκος  Μαρινακης γραμματέας της Τ.Ε του ΚΚΕ & και περιφερικός  σύμβουλος.»

Zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Η Λαϊκή Συσπείρωση για το κλείσιμο καταστήματος Τράπεζας στις Βουκολιές

  1. ΡΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΑΦΗΣΤΕ ΡΕ ΤΟΝ ΑΚΡΑΤΟ ΛΑΪΚΙΣΜΟ…
    Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ «μπαίνει στην ζυγαριά το κόστος, όφελος, επιχειρηματική κερδοφορία και όχι οι ανάγκες μίας περιοχής….»
    ΡΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΑΝ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕ Ο ΜΑΡΞ ΘΑ… ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΣΕ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook