Χανιά | Η Λαϊκή Συσπείρωση για το δημοσίευμα του zarpanews.gr και την οικογένεια στην Κάνδανο

χανιά-η-λαϊκή-συσπείρωση-για-το-δημοσί-1143538

Στο δημοσίευμα του zarpanews.gr σχετικά με οικογένεια στην Κάνδανο, η οποία στερείται τηλεφώνου και ίντερνετ καθώς παρά τις επανηλλειμένες αιτήσεις στον ΟΤΕ, o οργανισμός  δεν προχωρεί σε σύνδεση, αναφέρεται σε ανακοίνωση της η Λαϊκή Συσπείρωση του Δήμου Κανδάνου – Σελίνου:

«Για άλλη μια φορά γινόμαστε μάρτυρες σε γεγονότα που μας πάνε αρκετές δεκαετίες πίσω. Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα οικογένεια με τέσσερα παιδιά στην Κάντανο δε διαθέτει εν έτει 2020 γραμμή τηλεφώνου, άρα φυσικά ούτε πρόσβαση στο διαδίκτυο, καθώς «δε συμφέρει τον ΟΤΕ η τοποθέτηση γραμμών στην περιοχή». Δύσκολο μάλλον να φανταστεί η κ. Κεραμέως ότι κάποια σπίτια δεν έχουν ούτε γραμμή τηλεφώνου όταν περήφανη υποστήριζε πως και με το τηλέφωνο μόνο εξασφαλίζεται η πρόσβαση στην πλατφόρμα του υπουργείου για την τηλεκπαίδευση.

Δε χρειάζεται να σχολιαστεί ότι θα έπρεπε σε μια οργανωμένη κοινωνία να καλύπτονται οι σύγχρονες ανάγκες του ανθρώπου, οι οποίες φυσικά όλο και διευρύνονται. Ας αναλογιστούμε όμως γιατί αυτό δε συμβαίνει, σε ποιον αναλογούν οι ευθύνες. Τα τελευταία 30 χρόνια άνοιξε ο δρόμος για την ιδιωτικοποίηση όλων των βασικών κοινωνικών αγαθών.

Τέτοιο αγαθό είναι η πρόσβαση στα δίκτυα επικοινωνίας. Ευθύνες για την ιδιωτικοποίηση του ΟΤΕ  έχει η σημερινή κυβέρνηση της ΝΔ, αλλά και το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ που κυβέρνησαν προηγούμενα.  Κρίνουμε απολύτως αναγκαίο να λυθεί άμεσα το ζήτημα και να συνδεθεί η περιοχή με τις γραμμές του ΟΤΕ.

Καλούμε το λαό του Σελίνου να παλέψει, ώστε να μην υπάρχει κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα, νερό και τηλέφωνο και τη δημοτική αρχή να αναλάβει άμεσα τις ευθύνες της για αυτήν την κατάσταση.

Παλαιόχωρα 02/12/2020

Οι εκλεγμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι:

Γεωργιλάκης Γιώργος

Λιτσαρδάκης Νίκος

Μαράκης Βαρδής

Παπαδάκη Χαριτίνη»

Zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Η Λαϊκή Συσπείρωση για το δημοσίευμα του zarpanews.gr και την οικογένεια στην Κάνδανο

  1. Σας πληρώσαμε πολύ ακριβά εσάς του αριστερούς τύπου βαρουφακη,,, λαφαζανη,,, Ρίζος κλπ θα χαρώ πάρα πολύ να μην μπει κανένα κόμμα της αριστεράς στην βουλή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook