Χανιά | Η Γαύδος δεν ξεχνά την Κορίνα – Μνημόσυνο ένα χρόνο μετά το μοιραίο τροχαίο

χανιά-η-γαύδος-δεν-ξεχνά-την-κορίνα-μ-1418433

H κοινωνία της Γαύδου δεν ξεχνά την Κορίνα, την κοπέλα από την Κέρκυρα που έχασε την ζωή της άδικα, στο τραγικό τροχαίο δυστύχημα που συνέβη στις 11 Απριλίου του 2021(Δείτε εδώ.) στο ακριτικό νησί.

Σήμερα, ένα χρόνο μετά, οι κάτοικοι της Γαύδου, οι οποίοι θέλοντας να τιμήσουν τη μνήμη της αδικοχαμένης Κορίνας και οι οποίοι έχτισαν στη μνήμη της εκκλησάκι λίγες μετά το δυστύχημα, θα πραγματοποιήσουν το ετήσιο μνημόσυνο στο σημείο, στις 4 το απόγευμα.Η Κορίνα έζησε στα Χανιά, καθώς φοιτούσε στο Πολυτεχνείο Κρήτης ενώ είχε αποφασίσει να μείνει στη Γαύδο, καθώς ήταν ένα μέρος που αγαπούσε πολύ. Η μοίρα όμως της έπαιξε τραγικό παιχνίδι. Ήταν 11 Απριλίου του 2021, όταν το όχημα στο οποίο επέβαινε με έναν 40χρονο φίλο της, εξετράπη της πορείας του για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, με αποτέλεσμα να πέσει σε γκρεμό και να στοιχίσει την ζωή στην άτυχη Κορίνα.

Μέχρι σήμερα δεν έχουν διευκρινιστεί οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το μοιραίο τροχαίο, με την πολιτεία να κινείται με ρυθμούς χελώνας για την διαλεύκανση της υπόθεσης.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook