Χανιά | Η φωτογραφία με την ελαφρομυαλιά μας: Τα παιδιά που κάθονται; | Photos

χανιά-η-φωτογραφία-με-την-ελαφρομυαλι-912478

Φαντάζει απίστευτο!

Ωστόσο οι φωτογραφίες που δημοσιεύει το zarpanews.gr, αποδεικνύουν πως πρόκειται για ένα πραγματικό συμβάν που εκτυλίχθηκε στα Χανιά.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που βρέθηκαν στο εικονιζόμενο σημείο στον Μακρύ Τοίχο, είδαν το απαθανατιζόμενο σκηνικό: παιδιά να βρίσκονται στο πορτ-μπαγάζ ενός αυτοκινήτου, με αυτό να ξεκινά για άγνωστο προορισμό.

Άραγε οι ανεγκέφαλοι που προέβησαν σε αυτό το απαράδεκτο περιστατικό, διανοήθηκαν τι θα συνέβαινε αν το όχημα εμπλεκόταν σε κάποιο τροχαίο; Ή τα ολέθρια αποτελέσματα αν κάποιο παιδί έπεφτε για κάποιο λόγο από το πίσω μέρος του αυτοκινήτου;

Τέτοιες απερισκεψίες -που θα μπορούσαν κάλλιστα να αποβούν και μοιραίες- θα έπρεπε να διώκονται ποινικά ακόμα και από τέτοιες φωτογραφίες…

zarpanews.gr

2 thoughts on “Χανιά | Η φωτογραφία με την ελαφρομυαλιά μας: Τα παιδιά που κάθονται; | Photos

  1. «Τέτοιες απερισκεψίες -που θα μπορούσαν κάλλιστα να αποβούν και μοιραίες- θα έπρεπε να διώκονται ποινικά ακόμα και από τέτοιες φωτογραφίες»»…ξυπνήσαμε εεεεε???? Όταν λέμε εδώ και καιρό ότι φωτογραφίες που αποδεικνύουν σοβαρές παραβάσεις που θέτουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές πρέπει να θεωρούνται αποδεικτικά στοιχεία και να κινούνται οι νομικές διαδικασίες….. σκοντάφτουμε στην καραμέλα τον προσωπικών δεδομένων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook