Χανιά | Η Επιτροπή Ειρήνης για το συνέδριο στο ΚΕΝΑΠ και το συλλαλητήριο στη Βάση της Σούδας

χανιά-η-επιτροπή-ειρήνης-για-το-συνέδρ-676310

Ανακοίνωση με αφορμή το συνέδριο για την Κυβερνοασφάλεια σε Θαλάσσιο Περιβάλλον, το οποίο πραγματοποιείται στο Κέντρο Ναυτικής Αποτροπής, στα Χανιά, αλλά και την Παγκρήτια κινητοποίηση που θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή στη Βάση της Σούδας, εξέδωσε η Επιτροπή  Ειρήνης Χανίων.

Η ανακίνωση:

Από την Τετάρτη, βρίσκεται σε εξέλιξη στο Κέντρο Ναυτικής Αποτροπής του ΝΑΤΟ στα Χανιά το 3ο Συνέδριο για την Κυβερνοασφάλεια σε Θαλάσσιο Περιβάλλον.

Πρόκειται για συνέδριο, στο οποίο συμμετέχουν 140 σύνεδροι από περίπου 24 χώρες και όπως τόνιζαν στρατιωτικοί κύκλοι, το αντικείμενο του ήταν τέτοιας σημασίας, που είχε ως αποτέλεσμα, το παγκόσμιο στρατιωτικό ενδιαφέρον να εστιαστεί στα Χανιά.

Για μια ακόμη φορά, διαπιστώνει κάνεις, πως πλεόν η βάση της Σούδας έχει αποκτήσει σημασία τεραστίου μεγέθους, για την δράση που αναπτύσουν οι αμερικανονατοικοί ιμπεριαλιστές.

Ο στόχος τους βέβαια δεν είναι άλλος, παρά να  υπερασπιστούν τα συμφέροντα των κεφαλαιοκρατών που εκπροσωπούν, και για να το κάνουν αυτό, χρησιμοποιούν όλα τα μέσα που διαθέτουν -λες και δεν το γνωρίζαμε- για να αιματοκυλίσουν τους λαούς της ευρύτερης περιοχής.

Για το ρόλο της Βάσης της Σούδας, αλλά και για την δολοφονική δράση που έχει αναπτύξει στο παρελθόν το ΝΑΤΟ στην περιοχή μας,καλό θα ήταν να θυμηθεί ο Χανιώτικος λαός, πως φέτος συμπληρώνονται 70 χρόνια από την ίδρυση του εν λόγο δολοφονικού οργανισμού,  που διαχρονικά αποτέλεσε και αποτελεί το οπλισμένο χέρι του κεφαλαίου κατά των λαών, καθώς και 20 χρόνια από την εγκληματική επέμβαση ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ στη Γιουγκοσλαβία.

Η Επιτροπή Ειρήνης των Χανίων με αφορμή και την Παγκρήτια Κινητοποίηση της Κυριακής στην Αμερικανονατοική φωλιά των λύκων του ιμπεριαλισμού, καλεί τους κατοίκους της πόλης των Χανίων σε συμμετοχή για να στείλουν το δικό τους μήνυμα, στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ που έχει μετατρέψει τη χώρα σε μια τεράστια στρατιωτική βάση, προσφέροντας γη και ύδωρ στους φονιάδες λαών.

Η κινητοποίηση θα ξεκινήσει με συγκέντρωση στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς στις 12 το μεσημέρι.”

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook