Χανιά | Η επίσκεψη του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ σε 115 ΠΜ, Πεδίο Βολής, 5η Ταξιαρχία Πεζικού και Ναύσταθμο | Photos

χανιά-η-επίσκεψη-του-αρχηγού-γεεθα-σε-115-1158208

Μονάδες και επιτηρητικά φυλάκια των τριών Όπλων των Ενόπλων Δυνάμεων επισκέφθηκε ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, κατά τη διάρκεια της διήμερης περιοδείας του σε Κρήτη, Κάρπαθο, Καλόλιμνο, Ρόδο και το σύμπλεγμα του Καστελόριζου για την ανταλλαγή ευχών με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Συγκεκριμένα στην Κρήτη, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, επισκέφθηκε την 115 Πτέρυγα Μάχης, το Πεδίο Βολής Κρήτης και την 5η Ταξιαρχία Πεζικού. Στην έδρα της Ταξιαρχίας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει μέσω τηλεδιάσκεψης με προσωπικό από το Επιτηρητικό Φυλάκιο Γαύδου, να ανταλλάξει ευχές με το υγειονομικό προσωπικό που στελεχώνει το Σταθμό Δειγματοληψίας για τη διενέργεια ταχέων διαγνωστικών ελέγχων (rapid tests), για την περιοχή των Χανίων, στο πλαίσιο της συμβολής των Ενόπλων Δυνάμεων στην κοινή προσπάθεια επιδημιολογικής επιτήρησης του πληθυσμού έναντι του κορονοϊού.

Στη συνέχεια, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ επισκέφθηκε το ναύσταθμο Κρήτης στη Σούδα, όπου αντάλλαξε ευχές με το στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό του ναυστάθμου, καθώς και με το πλήρωμα υποβρυχίου, ενώ τελευταίος σταθμός της επίσκεψής του στο νησί ήταν η προκεχωρημένη ναυτική βάση Κυριαμαδίου.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook