Χανιά | Η επίσκεψη της Σέβης Βολουδάκη στη ΔΕΔΙΣΑ

χανιά-η-επίσκεψη-της-σέβης-βολουδάκη-σ-1688183

Η κ. Σέβη Βολουδάκη, υποψήφια βουλευτής με την ΝΔ, επισκέφτηκε σήμερα τη ΔΕΔΙΣΑ, και συναντήθηκε με τη διοίκηση και τους εργαζόμενους.

Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν με τον πρόεδρο κ. Μ. Τσουπάκη, τον Γενικό Διευθυντή κ. Κ. Πατεράκη και μέλη της διοίκησης, ήταν η σημασία της ανακύκλωσης, ο κύκλος εργασιών της ΔΕΔΙΣΑ, οι ανεκτίμητες υπηρεσίες που η εταιρεία παρέχει στον πολίτη του νομού, οι δυσκολίες που προκύπτουν από τον κατακερματισμό των αρμοδιοτήτων στους δήμους και την έλλειψη εξειδικευμένου στην διαχείριση απορριμμάτων προσωπικού, ο γερασμένος στόλος απορριμματοφόρων που χρειάζεται αντικατάσταση, θέματα εκπαίδευσης του πληθυσμού σε θέματα ανακύκλωσης κ.α.

Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στην τέλεση των καθηκόντων τους και η έλλειψη κινήτρων, οι εξοντωτικές βάρδιες και οι κίνδυνοι που προκύπτουν από τα πεπαλαιωμένα οχήματα, αποτέλεσε κομβικό σημείο στις συζητήσεις με τους αντιπροσώπους τους.

Στην συνέχεια η κ. Βολουδάκη ξεναγήθηκε στο εργοστάσιο διαχείρισης απορριμμάτων. Η κ. Βολουδάκη δήλωσε: «Είναι πολύ σημαντικό το έργο που γίνεται εδώ. Οι αφανείς ήρωες αυτής της μεγάλης προσπάθειας για το καλό του Νομού και του πλανήτη πρέπει να νιώθουν ότι η προσπάθειά τους αναγνωρίζεται.

Εξασφαλίζοντας την προστασία τους με την ανανέωση του στόλου των απορριμματοφόρων, εντάσσοντας τους, όλους όσοι εργάζονται στο πεδίο, στην κατηγορία των εργαζομένων σε βαρέα και ανθυγιεινά, είναι το λιγότερο που πρέπει να κάνει η πολιτεία για να τους ευχαριστήσει. Η ΔΕΔΙΣΑ, στα Χανιά, είναι πρωτοπόρος εταιρεία στον τομέα της διαχείρισης των απορριμμάτων στην Ελλάδα. Πρέπει να την στηρίξουμε για το καλό του τόπου μας και των παιδιών μας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook