Χανιά | Η ΕΛΜΕ καλωσορίζει τους νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς

χανιά-η-ελμε-καλωσορίζει-τους-νεοδιόρ-1482229

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Χανίων συγχαίρει τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους που διορίστηκαν ή προσελήφθησαν στο νομό μας, τους καλωσορίζει και τους εύχεται

καλή δύναμη!

Υπενθυμίζει ότι οι φετινοί διορισμοί, καθώς και οι προσλήψεις αναπληρωτών είναι αποτέλεσμα των αγώνων και των διεκδικήσεων του εκπαιδευτικού κινήματος, που όλα αυτά τα χρόνια πάλευε και παλεύει για μαζικούς και μόνιμους διορισμούς στην εκπαίδευση, κατάργηση των ελαστικών σχέσεων εργασίας, αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις.

Ταυτόχρονα, οι διορισμοί των δύο τελευταίων χρόνων, για τους οποίους επαίρεται η υπουργός παιδείας, αποτελούν σταγόνα στον ωκεανό μπροστά στα χιλιάδες κενά που έχουν δημιουργήσει οι πολιτικές αδιοριστίας των τελευταίων χρόνων και οι μαζικές συνταξιοδοτήσεις.

Άλλωστε, το πλαίσιο που σχεδιάζει φέτος το υπουργείο για τους νέους συναδέλφους τους υποχρεώνει σε εγρήγορση και συσπείρωση στο σωματείο. Η αξιολόγηση με τα παρεπόμενά της, μέντορες, συντονιστές, εκπαιδευτικούς ομίλους κτλ, έχει ως στόχο το διαχωρισμό των συναδέλφων (σε παλιούς-καινούργιους, καλούς-κακούς κτλ).

Η ΕΛΜΕ Χανίων είναι από τα σωματεία που δίνουν με αποφασιστικότητα αυτή τη μάχη. Η κήρυξη της απεργίας-αποχής πέρυσι από την ΕΛΜΕ μας, σε συντονισμό με δεκάδες άλλα πρωτοβάθμια σωματεία σε όλη την Ελλάδα, έδωσε τη δυνατότητα στις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους να παλέψουμε ενάντια στη διάλυση του δημόσιου σχολείου, που σχεδιάζει το υπουργείο.

Δε σταματάμε αυτή τη μάχη! Συνεχίζουμε και γι’ αυτό επιδιώκουμε τη συσπείρωση όλων στο σωματείο μας. Καμιά και κανένας δεν περισσεύει! Για το λόγο αυτόν καλούμε όλες/όλους τις/τους νεοδιόριστες/-ους και αναπληρώτριες/-τές συναδέλφισσες/-ους, την Τρίτη 13/9/2022, στις 7:30μμ, στο καφέ του νέου Αρχαιολογικού Μουσείου στα Χανιά, για να γνωριστούμε και να συζητήσουμε!

Στα πλαίσια του καλωσορίσματος η ΕΛΜΕ θα καλύψει ένα ποτό (καφέ μπύρα,

αναψυκτικό, ποτό) στην/στον καθεμιά/κάθε συναδέλφισσα/-ο!

Από την πρώτη μέρα συσπειρωνόμαστε και συμμετέχουμε στο σωματείο μας, την ΕΛΜΕ Χανίων!

One thought on “Χανιά | Η ΕΛΜΕ καλωσορίζει τους νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook