Χανιά: Η δραματική στιγμή που καταρρέει η ιστορική γέφυρα του Κερίτη | Video

Τα δραματικά δευτερόλεπτα από την κατάρρευση της γέφυρα του Κερίτη στον Αλικιανό, αποτυπώνονται στα χαρακτηριστικά στιγμιότυπα που τράβηξε η κάμερα της Νέας Τηλεόρασης Κρήτης, που αναμετέδιδε ζωντανά από το σημείο:

Δείτε ΕΔΩ: Χανιά | Δε σώθηκε τελικά! Κατέρρευσε η ιστορική γέφυρα του Κερίτη στον Αλικιανό | Photos

Λίγα λεπτά πριν τις 3 το μεσημέρι, γέφυρα του Κερίτη, μια γέφυρα που έστεκε περισσότερα από 100 χρόνια και ήταν ένα είδος συμβόλου και ιστορίας της περιοχής δεν υπάρχει πια, καθώς παρασύρθηκε από τα νερά του ποταμού.Υπενθυμίζεται πως από νωρίς το πρωί είχε διαπιστωθεί πρόβλημα καθώς είχε υποσκαφή το σημείο στο οποίο το προηγούμενο διάστημα είχαν γίνει παρεμβάσεις από τις αρμόδιες υπηρεσίες χωρίς όμως τελικά η γέφυρα να σωθεί.

zarpanews.gr

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Για χρόνια, ότι χρήμα έπεφτε στη Κρήτη για οδοποιία, επισκευές και αναβαθμίσεις υπαρχόντων οδικών δικτύων, ως δια μαγείας, κατέληγαν στο Ηράκλειο με τους Χανιώτες κοινοβουλευτικούς άρχοντες να σφυρίζουν αδιάφορα. Να χαίρονται τώρα τα “επιτεύγματα” τους. Εύχομαι, οι τωρινοί μας άρχοντες, να αποδείξουν ότι δεν μοιάζουν με τους προκατόχους τους και να αγωνιστούν για το νομό μας επιτέλους!!!

  2. […] Η Κοινότητα Αλβανών Μεταναστών στο νόμο Χανίων αποφάσισε να συμμετάσχει αφιλοκερδώς στην αποκατάσταση της γέφυρας του Κερίτη στον Αλικιανό που κατέρρευσε χθες υπό την πίεση των χειμάρρων, δείτε ΕΔΩ. […]

  3. […] Η Κοινότητα Αλβανών Μεταναστών στο νόμο Χανίων αποφάσισε να συμμετάσχει αφιλοκερδώς στην αποκατάσταση της γέφυρας του Κερίτη στον Αλικιανό που κατέρρευσε χθες υπό την πίεση των χειμάρρων, δείτε ΕΔΩ. […]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ