Χανιά | Η ΔΕΥΑΧ έκλεισε δρόμο στη Χαλέπα | Photos

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων (Δ.Ε.Υ.Α.Χ.)  ενημερώνει ότι από σήμερα Δευτέρα 05/04/2021 πραγματοποιείται απαγόρευση της κυκλοφορίας και της στάθμευσης των οχημάτων στην περιοχή Xαλέπα.

Συγκεκριμένα στην οδό Ομαλού (παραπλεύρως του Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας) και στην οδό Γεωργίου Παπαδάκη η απαγόρευση θα διαρκέσει έως και την περαίωση των εργασιών ενώ η κυκλοφορία θα πραγματοποιείται από τις παράπλευρες οδούς.

Η απαγόρευση και η ρύθμιση της κυκλοφορίας γίνονται στο πλαίσιο εκτέλεσης εργασιών για την τοποθέτηση αγωγών όμβριων υδάτων στην περιοχή μήκους 500μ.

Οι εργασίες αποτελούν μέρος του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΟΜΒΡΙΩΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ» προϋπολογισμού 4.850.000€ (χωρίς Φ.Π.Α) και χρηματοδοτείται από ιδίους πόρους της Δ.Ε.Υ.Α.Χανίων.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΈφη Αχτσιόγλου: Μετά το καψόνι, ανεπαρκές επίδομα
Επόμενο άρθροΚρήτη | Σχεδόν θυελλώδεις νότιοι άνεμοι την Τρίτη – Πότε θα υποχωρήσουν

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτό το κομμάτι δεν ασφαλτόστρωσε ο Δήμος Χανίων πριν 1 χρόνο?
    Γιατί θα πρέπει (πάλι) να ζήσουμε την επόμενη 20ετία με επικίνδυνες διαμήκεις τομές? Τόσο κακό προγραμματισμό έχουμε τελικά?
    Δεν λέω, απαραίτητο το έργο, αλλά ο σωστός προγραμματισμός για να μην έχουμε συνεχώς ράβε ξήλωσε θα μας βοηθούσε ποικιλοτρόπως

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ