Χανιά | Η αυτοθυσία του λιμενικού που βούτηξε στη θάλασσα και έσωσε 71χρονο

χανιά-η-αυτοθυσία-του-λιμενικού-που-βο-770712

Στην αυτοθυσία που επέδειξε ο Ανθυποπλοίαρχος του λιμενικού που βούτηξε στη θάλασσα και έσωσε τη ζωή ενός 71χρονου (δείτε εδώ) που κινδύνευε να πνιγεί στην θαλάσσια περιοχή της Παλαιόχωρας, αναφέρεται με ανακοίνωση της η Ένωση Προσωπικού του Λιμενικού Σώματος Δυτικής Κρήτης.

Η ανακοίνωση:

«Το ΔΣ της ΕΠΛΣ ΔΥΤ. ΚΡΗΤΗΣ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια το συνάδελφο Ανθυποπλοίαρχο ΛΣ ΜΠΑΡΟΥΝΗ Δημήτριο για την αυτοθυσία του και τη καθοριστική επέμβασή του σε περιστατικό κινδυνεύοντος ατόμου που συνέβη στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή της Παλαιόχωρας Χανίων.

Συγκεκριμένα ο συνάδελφος ενεργώντας με αυταπάρνηση και βλέποντας έναν συνάνθρωπό μας να κινδυνεύει από πνιγμό, χωρίς δεύτερη σκέψη, βούτηξε στη θάλασσα και κατάφερε να κολυμπήσει σε απόσταση τουλάχιστον 150 μέτρων, να προφτάσει και τελικά να τον διασώσει από βέβαιο πνιγμό.

Τέτοιες πράξεις αυτοθυσίας, οι οποίες χρήζουν ανάδειξης αλλά και βράβευσης, μας κάνουν να αισθανόμαστε περήφανοι για τους συναδέλφους, οι οποίοι κάτω από αντίξοες συνθήκες υπερβάλλουν εαυτούς για το γενικότερο καλό και τη προστασία της ανθρώπινης ζωής. Ευχόμαστε στον Ανθυποπλοίαρχο ΛΣ ΜΠΑΡΟΥΝΗ Δημήτριο υγεία, ευτυχία και πάντα τέτοιες επιτυχίες.»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook