Χανιά | Η απάντηση του ΚΤΕΛ για το δρομολόγιο στα ορεινά του πρώην δήμου Μουσούρων

χανιά-η-απάντηση-του-κτελ-για-το-δρομο-928889

Κανένα πρόβλημα δεν έχει δημιουργηθεί στο δρομολόγιο Καράνου-Αλικιανός, σχολιάζει η διεύθυνση του ΚΤΕΛ μετά τα δημοσιεύματα (δείτε ΕΔΩ), συμπληρώνοντας οτι δεν είναι δική τους δουλειά να κρίνουν την καταλληλότητα του δρόμου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που υπογράφει ο Ιωάννης Καψανάκης:

«Σχετικά με την υπό χρον. 20-9-2019 επιστολή του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Λάκκων, την οποία μας έχει κοινοποιήσει ο ίδιος και η Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων το ΚΤΕΛ ενημερώνει τα εξής:

Εκτελεί δρομολόγιο μεταφοράς μαθητών από Λάκκους με διέλευση από τα χωριά Καράνου – Ορθούνι – Χλιαρό – Σκηνέ – Αλικιανού. Το παραπάνω δρομολόγιο το εκτελούμε στα πλαίσια της συμβατικής μας υποχρέωσης με την Πολιτεία. Μέχρι σήμερα δεν έχει δημιουργηθεί πρόβλημα.

Επίσης μέχρι σήμερα δεν έχει απαγορευτεί η διέλευση οχημάτων από την παραπάνω διαδρομή. Το ΚΤΕΛ δεν είναι αρμόδια Υπηρεσία να κρίνει περί της καταλληλότητας του δρόμου.

Την παρούσα επιστολή θα την κοινοποιήσουμε άμεσα στην Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών και στη Διεύθυνση Μεταφορών για να αποφανθούν και να μας δώσουν τις ανάλογες οδηγίες όσον αφορά την καταλληλότητα του δρόμου.

Το ΚΤΕΛ σε κάθε περίπτωση επιθυμεί την ασφάλεια των Μεταφορών και την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού και άμεσα θα μεταβάλει το δρομολόγιο εφόσον αυτό αποφασισθεί αρμοδίως.»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook