Χανιά | Η απάντηση του Δήμου Γαύδου για το βρυσάκι στην παραλία του Σαρακήνικου – «Ας προστατεύσουμε όλοι το νησί χωρίς… μουρμούρα»

χανιά-η-απάντηση-του-δήμου-γαύδου-για-1503745

Ο Δήμος Γαύδου απαντά γιατί αφαιρέθηκε το βρυσάκι από την Παραλία του Σαρακήνικου – Άγνωστοι το είχαν εγκαταστήσει στο σημείο

Πολύς λόγος έγινε τις τελευταίες μέρες στο νησί της Γαύδου για την απομάκρυνση μιας βρύσης που είχε τοποθετηθεί στην παραλία του Σαρακήνικου, όπου πολλοί από τους επισκέπτες, χρησιμοποιούσαν κατά τις ημέρες της διαμονής τους στο νησί.

Το περιστατικό έγινε γνωστό από την ηθοποιό Κλέλια Ρένεση η οποία βρίσκεται για διακοπές στο νησί με την κόρη της (δείτε ΕΔΩ).

Ο Δήμος Γαύδου δίνει την δική του απάντηση για το περιστατικό, λέγοντας πως το συγκεκριμένο βρυσάκι είχε τοποθετηθεί αυθαίρετα στο σημείο.

Αναλύτικά η ανακοίνωση του Δήμου Γαύδου αναφέρει:

Μετά την αναστάτωση που δημιουργήθηκε τις τελευταίες μέρες, ο Δήμος Γαύδου ενημερώνει ότι αποσύνδεθηκε παράνομη παροχή (βρυσάκι) που άγνωστοι συνέδεσαν αυθαίρετα τις τελευταίες μέρες στην περιοχή του Σαρακήνικου, παρά τις ενημερώσεις μας για την ανεπάρκεια των υδατικών πόρων και τις αυξημένες ανάγκες των ημερών (βρισκόμαστε στο αποκορύφωμα της τουριστικής κίνησης). Τα δύο δημοτικά ντουζ με κερματοδέκτη και το δωρεάν ντουζ απέχουν 100μ. και 200μ. από την ακτή αντίστοιχα.

Υ.Γ. 1: ΤΟ ΝΗΣΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΙΚΟ. ΑΣ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ …ΧΩΡΙΣ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ.

Υ.Γ. 2: Το νησί έχει κατοίκους για τους «ετοιμοπόλεμους»

Ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε αξέχαστες διακοπές στο νησί μας.

Από το Δήμο Γαύδου

zarpanews.gr

2 thoughts on “Χανιά | Η απάντηση του Δήμου Γαύδου για το βρυσάκι στην παραλία του Σαρακήνικου – «Ας προστατεύσουμε όλοι το νησί χωρίς… μουρμούρα»

  1. Ντροπή, η απληστία σας δεν έχει όριο! Στα ξενοδοχεία της δημαρχεσας βάζεις κέρμα? Η εκεί δεν πειράζει η σπατάλη του νερού?

  2. Τα ξενοδοχεία έχουν ρολόγια και το πληρώνουν το νερό κυρία Μαρία. Εσύ σπίτι σου έχεις τζάμπα νερό; Το βρυσάκι το βάλανε παράνομα για να μην δίνουν πενήντα λεπτά για το ντουζ το οποίο είναι ακριβώς δίπλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook