Χανιά | Η απάντηση της παράταξης Βάμβουκα για το θέμα καθαριότητας

χανιά-η-απάντηση-της-παράταξης-βάμβου-641447

Άμεση ήταν την Πέμπτη η απάντηση της παράταξης «Δήμος Ενεργών Πολιτών» του επικεφαλής Τάσου Βάμβουκα στη χθεσινή ανακοίνωση της κίνησης «Πρωτοβουλίας Πολιτών – Πρώτα ο Άνθρωπος, για το θέμα καθαριότητας και εργολαβιών στο Δήμο Χανίων.

Στο σημερινό δελτίο τύπου ο Δήμαρχος Χανίων, κ. Βάμβουκας μεταξύ άλλων κατηγορεί τον επικεφαλής της Πρωτοβουλίας, Γιάννη Σαρρή ότι προσπαθεί να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα και τονίζει ότι «η διαφάνεια και η υπεύθυνη στάση της Δημοτικής Αρχής αποτελεί εγγύηση για την καλή συνέχεια του Δήμου μας και στον τομέα της καθαριότητας.

Αναλυτικά το σχετικό κείμενο του «Δήμου Ενεργών Πολιτών»

Δυστυχώς η παράταξη του κ. Σαρρή για πολλοστή φορά χρησιμοποιεί ανακρίβειες και ιδεοληψίες για την δημιουργία εσφαλμένων εντυπώσεων, σχετικά με  τον μειοδοτικό διεθνή διαγωνισμό για την καθαριότητα κοινόχρηστων χώρων και δημοτικών υπηρεσιών του Δήμου Χανίων.  Προσπαθεί να διαστρεβλώσει την υπεύθυνη στάση της παρούσας δημοτικής αρχής να προχωρήσει τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, ώστε ο δήμος να μην παρουσιάσει κενό στην καθαριότητα, με επιπτώσεις στην υγεία των πολιτών και την εικόνα του Δήμου μας και μάλιστα μετά από συνεννόηση με τη νέα Δημοτικής Αρχής.

Να του υπενθυμίσουμε ότι οι προηγούμενοι διαγωνισμοί χρειάστηκαν περισσότερο από ένα έτος για να υπογραφούν οι συμβάσεις με τους αναδόχους.

Έχουμε χορτάσει από την διαστρέβλωση της πραγματικότητας και των πράξεων της παρούσας Δημοτικής Αρχής καθ’ όλη την διάρκεια της θητείας μας και ο κ. Σαρρής προσθέτει δυστυχώς τις δικές του πινελιές.

zarpanews.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook