Χανιά | Η άγνωστη σχέση της Σέβης Βολουδάκη και του Μιχάλη Αεράκη και η τελευταία παράσταση του Μανούσου

χανιά-η-άγνωστη-σχέση-της-σέβης-βολουδ-1694175

Φίλοι από τα παλιά η Σέβη Βολουδάκη και ο Μιχάλης Αεράκης, δεν έχασαν την ευκαιρία να τα πουν και να πιούν έναν καφέ παρέα. Η κα Βολουδάκη, σε ένα διάλειμμα από το ομολογουμένως πολύ φορτωμένο καθημερινό πρόγραμμα εν όψει εκλογών και ο κος Αεράκης, σε ένα επίσης διάλειμμα από τα γυρίσματα της σειράς «Σασμός» βρέθηκαν στο καφέ «Κήπος» όπου τους συνέλαβε ο φακός του zarpanews.gr.

Όπως μας είπαν, είναι χρόνια φίλοι, ενώ μια σύνδεση που λίγοι γνωρίζουν, είναι η φιλική σχέση που είχε ο πατέρας της συζύγου του Μιχάλη Αεράκη, της γνωστής σκηνογράφου Βάλιας Μαργαρίτη, με τα πεθερικά της Σέβης Βολουδάκη.

Άλλωστε και ο Μανούσος Βολουδάκης ήταν φίλος με τον «παπά Μιχάλη» του «Σασμού», ενώ τους συνέδεε και η μεγάλη αγάπη για το θέατρο.

Ο αείμνηστος Μανούσος δεν έχανε παράσταση του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Κ, όσο ήταν καλλιτεχνικός διευθυντής του ο Μιχάλης Αεράκης, ενώ συγκινητική ήταν η επισήμανση της Σέβης Βολουδάκη ότι η τελευταία θεατρική παράσταση που παρακολούθησε ο σύζυγός της, ήταν οι «Μάγισσες του Σάλεμ» στην οποία συμμετείχε ο Αεράκης.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook