Χανιά | Η 17η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών

χανιά-η-17η-πανελλήνια-λαμπαδηδρομία-ε-876855

Ανοιχτή πρόσκληση συμμετοχής στην 17η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία εθελοντών αιμοδοτών, απευθύνει με ανακοίνωση του ο Σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών Χανίων «Άγιος Ιωάννης».

Στην ανακοίνωση – πρόσκληση του συλλόγου αναφέρονται τα παρακάτω:

«Η Φλόγα της Αγάπης και της Αλληλεγγύης της 17ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών θα βρίσκεται στα Χανιά την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019. Η πορεία της θα ξεκινήσει από την Πλατεία Σοφ. Βενιζέλου (Δημοτική Αγορά) στις 19:00 για να καταλήξει μέσω διαδρομής εντός της πόλης στο Γιαλί Τζαμισί στο Παλιό Λιμάνι.

Εκεί στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί η αφή της φλόγας και στη συνέχεια θα ακολουθήσει μουσική συναυλία με τον Μάνο Παπαδάκη. Επίσης, η μεταφορά της φλόγας θα γίνει και «εν πλώ» μέσα στο παλιό λιμάνι.

Σκοπός της εκδήλωσης αυτής είναι η διάδοση του εθελοντισμού και ειδικότερα της εθελοντικής αιμοδοσίας, των βλαστοκυττάρων και του μυελού των οστών. Απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση συμμετοχής προς όλους, φυσικά πρόσωπα, σχολεία, συλλόγους που θέλουν να συμμετέχουν ενεργά σε αυτή την εκδήλωση.

Ο Σύλλογος μας θα διαθέτει δωρεάν μπλουζάκια και δάδες την ημέρα της Λαμπαδηδρομίας στην Πλατεία Σοφοκλή Βενιζέλου (Δημοτική Αγορά). Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα: 6974937983-Δέσποινα Ροδουσάκη, 6943488082-Μαρία Γιαννοπούλου και στο γραφείο μας 2821344233 για την καλύτερη εξυπηρέτηση ομάδων και συλλόγων.

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook