Χανιά | Γης – μαδιάμ το πάρκο της Αμπεριάς | Photos

χανιά-γης-μαδιάμ-το-πάρκο-της-αμπερι-838343

Γης – μαδιάμ τα έκαναν πιτσιρικάδες στο πάρκο της Αμπεριάς, που παίζοντας, όπως καταγγέλλουν κάτοικοι της περιοχής προκάλεσαν σοβαρές φθορές: «πριν μια εβδομάδα παιδιά του δημοτικού έπαιζαν μπάλα και επειδή τους έφυγε η μπάλα ξήλωσαν τα κάγκελα για να πάνε να την πάρουν. Σήμερα αλλά δυο να χοροπήδαγαν πάνω στα τραπέζια του πινγκ πονγκ κατά τα άλλα θέλουμε και πάρκα…»Δείτε τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες από το σημείο:

Δήμος Χανίων: Ανακοίνωση για τους “βανδαλισμούς” στο Πάρκο της Αμπεριάς

Ο Δήμος Χανίων καταδικάζει απερίφραστα τους “βανδαλισμούς” και τις καταστροφές που έγιναν χτες Τρίτη (2/4) στο πρόσφατα κατασκευασμένο, Πάρκο της Αμπεριάς. Σε ένα πάρκο “κόσμημα” για τον Δήμο Χανίων που αναβάθμισε μια πολυπληθή περιοχή, που έχει λάβει τα καλύτερα σχόλια από τους συνδημότες μας και που διαθέτει υποδομές ΑμεΑ.

Ως Δήμος Χανίων θα προβούμε άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την άμεση επισκευή των ζημιών που προκλήθηκαν στο πάρκο, τονίζοντας ότι απαιτείται να υπάρχει σεβασμός προς τη δημόσια υπηρεσία και δη για έναν χώρο που, από την πρώτη στιγμή, “αγκάλιασε” η τοπική κοινωνία”.

zarpanews.gr

2 thoughts on “Χανιά | Γης – μαδιάμ το πάρκο της Αμπεριάς | Photos

  1. Πολυ ωραίο το πάρκο και αναγκαίο για την περιοχή . Μπραβο για την κατασκευή του . Παρολα αυτά μου δίνει την αίσθηση ότι δεν θα κρατήσει για πολύ γιατί το μεγαλύτερο μέρος του είναι με προοπτική »όικιακης παιδικής χαράς » και όχι για βάρια χρήση .Οι περισσότερες δυστυχώς κατασκευές δεν αντέχουν στην χρήση που δέχονται και καταστρέφονται πολύ γρήγορα , με την ελλιπή συντήρηση που συνήθως υπάρχει . Οταν υπάρχουν και οι βανδαλισμοί από έλλειψη σεβασμού και παιδείας τότε δεν μένει τίποτα .Καντε μια μελέτη πριν την κατασκευή που είναι για σκληρή χρήση που θα αντέχει στον χρόνο με μικρή συντήρηση . Αφου δεν πρόκειται να τα συντηρήσετε στο μέλλον , τουλάχιστον να αντέξουν και να μην τα έχουμε μονο στις φωτογραφίες !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook