Γιορτινές κοινωνικές δράσεις από τον Δήμο Χανίων – Τρόφιμα και δώρα σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη

γιορτινές-κοινωνικές-δράσεις-από-τον-1150764

Λίγο πιο εορταστική και ευχάριστη προσπαθεί να κάνει τη ζωή των ανθρώπων που φροντίζει, και όχι μόνο αυτών, η κοινωνική υπηρεσία του Δήμου Χανίων, όσο είναι αυτό εφικτό εντός της καραντίνας.

Έτσι, οι βρεφονηπιοκόμοι των δημοτικών παιδικών σταθμών έφτιαξαν περίπου 700 χριστουγεννιάτικες κάρτες που θα δοθούν μαζί με τα τρόφιμα που θα λάβουν από την επόμενη Δευτέρα με αφορμή τις γιορτές οι δικαιούχοι του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι».

Τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά θα διεξαχθούν γεύματα αγάπης, με δωρεάν φαγητό στο συσσίτιο της Σπλάντζιας για 230 άτομα.

Επίσης, στις 28 και 29 Δεκεμβρίου θα γίνει διανομή δωρεάν κρέατος, πίτας και ειδών υγιεινής στους Ρομά των Χανίων, στο παράρτημα Ρομά του Κέντρου Κοινότητας Σούδας.

Ακόμα, θα δοθούν προσωπικά δώρα στους άστεγους που φροντίζει ο Δήμος Χανίων, όπως επίσης στα παιδιά του ΚΑΠΝΚ (Κέντρο Αποκατάστασης Παιδιών και Νέων Κρήτης), όπως και στα κορίτσια της Στέγης Κοριτσιών Αγ. Νεκταρίου.

Τέλος, στο Δημαρχείο Χανίων, στο πλαίσιο της δράσης «Στολίζω το Δημαρχείο μου», εκτίθενται 510 ζωγραφιές μαθητών Δημοτικού σε γιορτινά μοτίβα, με τα παιδιά που συμμετείχαν να παίρνουν κι αυτά, γιορτινά δώρα από τον Δήμο Χανίων.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook