Χανιά | Γιορτάστε την Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου επιλέγοντας το στρώμα που ταιριάζει στο δικό σας σωματότυπο

χανιά-γιορτάστε-την-παγκόσμια-ημέρα-ύ-1650172

Η 17η Μαρτίου, που έχει οριστεί φέτος ως Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, έρχεται να μας αφυπνίσει και να μας θυμίσει τη σημασία του ποιοτικού ύπνου, αλλά και τις αρνητικές επιπτώσεις στον οργανισμό σε περίπτωση που δεν κοιμόμαστε όσο και όπως πρέπει. Την ίδια φιλοσοφία κάνει πράξη η CANDIA με ποιοτική κατασκευή προϊόντων ύπνου. Θα βρεις μεγάλες προσφορές σε ανατομικά στρώματα αλλά και σε σετ κρεβάτι-στρώμα με  -50%.

Επισκέψου ένα κατάστημα CANDIA και με τη βοήθεια ενός sleep expert επίλεξε το στρώμα που ταιριάζει στο δικό σου σωματότυπο και στάση ύπνου

  • Candia στα Χανιά στην οδό Αποκορώνου 64, τηλ.: 28210 76476
  • Candia στο Ρέθυμνο στην οδό Χατζηδάκη 2-4, τηλ.: 28310 51507

Online, στo www.manoshome.gr 

Για σένα που ψάχνεις νέο στρώμα, με μεγάλη αντοχή, πιστοποιημένα υλικά και στη καλύτερη δυνατή τιμή, υπάρχει Η Candia !

Αναλυτικά οι προσφορές του μήνα:

Τώρα, απόκτησε το κρεβάτι Miramare και ένα από τα στρώματα Assos, Phaistos, Kamares, Kydonia ή Knossos και κέρδισε 50% σε όλο το σετ ή σε συνδυασμό με το στρώμα Acanthus και κέρδισε 40%.

Υπόλοιπες προσφορές μήνα σε όλα τα προιόντα CANDIA:

The Inventor collection (από 767€ και 10 έτη εγγύηση): KNOSSOS, KYDONIA, KAMARES -40%

The Luxuriant collection (από 473€ και 7 έτη εγγύηση): PHAISTOS, PELLA, PAPINGO, PARGA -30%

The Principal collection (από 292€ και 5 έτη εγγύηση): ACANTHUS -30% | ASSOS, AKROTIRI, APOLLONIA -20%

The Essential collection (από 172€ και 3 έτη εγγύηση): MALIA -20% | METHONE, MONEMVASIA -10%

Baby Collection – Bρεφικά στρώματα: Η σειρά στρωμάτων baby κατασκευάζεται με τέτοιο τρόπο ώστε να προσφέρει σωστή στήριξη και άνεση σε όλα τα στάδια ανάπτυξης του βρέφους.

Προστατευτικά, Ανωστρώματα, Μαξιλάρια και Λευκά είδη έως -25%

Με αφοσίωση στη συνεχή βελτίωση, η Candia δημιούργησε μια νέα συλλογή στρωμάτων με 14 νέα μοντέλα και ήδη έχει τους δικούς της φανατικούς οπαδούς.  Τα νέα στρώματα Candia είναι κατασκευασμένα από καινοτόμα υλικά και έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν σε περισσότερους σωματότυπους και προσφέρουν ταυτόχρονα αίσθηση, άνεσης και πολυτέλειας.

  • The Inventor collection: KNOSSOS, KYDONIA, KAMARES
  • The Luxuriant collection: PHAISTOS, PELLA, PAPINGO, PARGA
  • The Principal collection :ASSOS, ACANTHUS, AKROTIRI, APOLLONIA
  • The Essential collection: MALIA, METHONE, MONEMVASIA
  • Baby Collection – Bρεφικά στρώματα: Η σειρά στρωμάτων baby κατασκευάζεται με τέτοιο τρόπο ώστε να προσφέρει σωστή στήριξη και άνεση σε όλα τα στάδια ανάπτυξης του βρέφους.

Η νέα σειρά στρωμάτων CANDIA

Μετά από 2,5 έτη έρευνας, εκατοντάδες δοκιμές από μηχανές, αλλά και δοκιμές με εθελοντές, η νέα σειρά στρωμάτων CANDIA έρχεται να αλλάξει το τοπίο της ελληνικής στρωματοποιίας.

Η νέα, υψηλότερη ποιότητα των στρωμάτων CANDIA, στηρίζεται σε βιώσιμα και φυσικά υλικά, φιλικά για το περιβάλλον και τον άνθρωπο, ιδανικά συνδυασμένα και κατασκευασμένα, ώστε να ανταποκρίνονται στις πολλαπλές ανάγκες κάθε σύγχρονου ανθρώπου.

Πλέον  τα στρώματα της  CANDIA έχουν περισσότερο οικολογικό χαρακτήρα και επενδύουν κατά βάση σε φυσικά υλικά, υψηλής ποιότητας και αντοχής. Επίσης για τις συλλογές Essential, Principal & Luxuriant χρησιμοποιείται αντιβακτηριακή προστασία φυτικής προέλευσης και για τη συλλογή Inventor χρησιμοποιείται το Olive Oil Treatment, γνωστό από τη χειροποίητη συλλογή Bodyfix. Τέλος, τα υφάσματα όλων των συλλογών, έχουν τη πιστοποίηση ΟΕΚΟ ΤΕΧ STANDARD 100, και προέρχονται όλα από φυσικές ίνες, όπως το βαμβάκι, το Bamboo, το Tencel και η βισκόζη.

Συνολικά 14 νέα στρώματα, κατασκευασμένα με ιδιαίτερη επιμέλεια, καλύπτουν την ανάγκη σας για αναζωογονητικό ύπνο, χωρισμένα σε 4 σειρές ανάλογα με τα χαρακτηριστικά τους:

Essential: Για την εισαγωγή στη φιλοσοφία ύπνου CANDIA. Από βιολογικό βαμβάκι και ανακυκλωμένο πολυεστέρα που προσφέρει προστασία από ακάρεα! Με ανθεκτικά ελατήρια και αφρώδη υλικά που επιτρέπουν την κυκλοφορία του αέρα.

Principal: Η σειρά στρωμάτων δημιουργήθηκε για να ξυπνάτε πραγματικά ξεκούραστοι. Στα διάφορα στάδια του ύπνου, το σώμα σας εξακολουθεί να εργάζεται για να σας αποσυμφορήσει από μια κουραστική ημέρα Η σειρά στρωμάτων Principal δημιουργήθηκε για να ξυπνάτε πραγματικά ξεκούραστοι. Με ύφασμα από μπαμπού και ανακυκλωμένο πολυεστέρα, για βέλτιστη ρύθμιση της υγρασίας και προστασία από μικροοργανισμούς. Σε 4 τύπους: Apollonia, Akrotiri, Acanthus και Assos.

Luxuriant: Για σταδιακή προσαρμογή στις καμπύλες του σώματος, ότι συνεπάγεται ένα ανατομικό στρώμα. Το tencel είναι ένα πρωτοποριακό ύφασμα με βάση την οξιά, μια καινοτομία που έφερε το δάσος στον κόσμο της μόδας και όχι μόνο. Απορροφά την υγρασία, είναι εντυπωσιακά απαλό, αντέχει στο χρόνο, έχει αντιβακτηριδιακές ιδιότητες και είναι απόλυτα ανακυκλώσιμο και οικολογικό. Σε 4 τύπους: Papingo, Pella, Parga και Phaistos.

Inventor: Η σειρά που συνδυάζει τα σύγχρονα με παραδοσιακά υλικά. Ισχυρή στήριξη από κορυφαίας ποιότητας ελατήρια σε θήκες, γέμισμα από κοκοφοίνικα ή και αλογότριχα. Το σώμα σας έρχεται σε επαφή με το εξαιρετικής ποιότητας ύφασμα από βισκόζη με ελαιόλαδο για φυσική αντιβακτηριακή προστασία, μια καινοτομία της CANDIA. O αέρας κυκλοφορεί ελεύθερα μέσα από τις ίνες και το στρώμα προσαρμόζεται στο σώμα σας πιο εύκολα.

Όλα τα νέα στρώματα συνοδεύονται από τη νέα μεγαλύτερη εγγύηση CANDIA, όπου φτάνει τα 10 έτη για τη κατηγορία Inventor. Τώρα σε πάνω από 60 σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Αξιοπιστία που πηγάζει από την εμπειρία 50 ετών

Η εταιρεία CANDIA κατασκευάζει στρώματα & κρεβάτια από το 1973 και σήμερα έχει δραστηριότητα σε Ελλάδα και εξωτερικό. Ιδρύθηκε από τους Χαράλαμπο και Εμμανουήλ Βελιβασάκη και σήμερα βρίσκεται στην 5η δεκαετία λειτουργίας της, με την δεύτερη γενιά της οικογένειας να έχει αναλάβει πλέον την ηγεσία. Η παραγωγή πραγματοποιείται αποκλειστικά στην Ελλάδα, στις ιδιόκτητες σύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρίας στα Σπάτα του νομού Αττικής.

Το όραμα της CANDIA

Όπως χαρακτηριστικά έχει δηλώσει η ηγετική ομάδα: «Το όραμά μας είναι να προσφέρουμε πάντα την απόλυτη ποιότητα και εμπειρία ύπνου, να φτιάχνουμε στρώματα που χαρίζουν έναν τόσο χορταστικό και αναζωογονητικό ύπνο, ώστε να μπορεί ο καθένας όταν ξυπνά να είναι ξεκούραστος και έτοιμος να απολαύσει την κάθε στιγμή της ημέρας γεμάτος ενέργεια και καλή διάθεση».

Καινοτομία

Το 1983, πρώτη η CANDIA δημιούργησε στην Ελλάδα ανατομικό, με ανεξάρτητα ελατήρια, χειροποίητο στρώμα αποκτώντας τεράστια τεχνογνωσία, με την ονομασία Bodyfix. Παγκοσμίως, είναι μια από τις λίγες εταιρείες κατασκευής στρωμάτων που φτιάχνει τα δικά της ελατήρια. Είναι η μόνη εταιρεία παγκοσμίως που κάνει επεξεργασία υφάσματος με λάδι ελιάς (Olive Oil Treatment)με ευεργετικά για την ανθρώπινη επιδερμίδα αποτελέσματα.

Επίσης, με τη χρήση της ενός πρωτοποριακού συστήματος τεχνολογίας με αισθητήρες πίεσης, της τεχνολογίας XSENSOR® και χιλιάδες δοκιμών, μπορεί σήμερα να καυχιέται ότι τα στρώματά της μπορούν να ανταποκριθούν σε όλους τους σωματότυπους και στυλ ύπνου.

Εταιρική κοινωνική ευθύνη

Η CANDIA ως ενεργό μέλος της κοινωνίας, ενδιαφέρεται ειλικρινά για τα σύγχρονα περιβαλλοντικά και κοινωνικά ζητήματα. Έχει αναλογιστεί την ευθύνη που της αναλογεί, παίρνει μέτρα και αναλαμβάνει δράση, ανταποκρινόμενη και σε έκτακτες ανάγκες της τοπικής κοινωνίας, κοινωφελών οργανισμών και ιδρυμάτων.

Εξειδικευμένη Ομάδα Hospitality

Η επικοινωνία της CANDIA με τους ξενοδόχους είναι άμεση, που στοχεύει στην καλύτερη εξυπηρέτηση των επαγγελματιών που ενδιαφέρονται για αγορά ή αναβάθμιση στρωμάτων. Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες της CANDIA είναι στην διάθεση των ξενοδόχων ανά πάσα στιγμή, τόσο με εξατομικευμένες προτάσεις όσο και με λύσεις για τις διάφορες ανάγκες που προκύπτουν.

Η CANDIA εκτός από την συλλογή χειροποίητων στρωμάτων με φυσικά υλικά, εξειδικεύτηκε ήδη από την δεκαετία του 1990 σε επαγγελματικό εξοπλισμό που αφορά τον ξενοδοχειακό κλάδο, δημιουργώντας ξεχωριστές σειρές προϊόντων βασισμένες στις ανάγκες και τις απαιτήσεις του κλάδου. Αυτές αφορούν στρώματα όλων των τύπων, λοιπά προϊόντα ύπνου όπως καλύμματα, μαξιλάρια και ανωστρώματα, καθώς επίσης και επενδυμένα κρεβάτια σε πάνω από 20 διαφορετικούς τύπους.

Η CANDIA στα τόσα χρόνια λειτουργίας της έχει χτίσει μακροχρόνιες σχέσεις με μεγάλα brands, εγχώρια αλλά και του εξωτερικού, καλύπτοντας τις όποιες ειδικές τεχνικές προδιαγραφές ή πιστοποιήσεις απαιτούνται.

Βραβεία και διακρίσεις.

Στο πλαίσιο της εξωστρέφειας και της συνεχούς εξέλιξης, η CANDIA συμμετέχει σε διαγωνισμούς όπου αποσπά διακρίσεις, αλλά αποτελεί και ενεργό μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Κατασκευαστών Στρωμάτων ΕΒΙΑ (EUROPEAN BEDDING INDUSTRY ASSOCIATION). Μέλη της ΕΒΙΑ είναι οι ηγέτιδες εταιρίες του κλάδου της στρωματοποιίας, προμηθευτών και παραγωγών. Η δυναμική της CANDIA αναγνωρίστηκε πρόσφατα και με διάκριση στα Export Leaders Awards 2021, ακολουθώντας τη διπλή βράβευση στα Corporate Superbrands Greece 2018-2019 στο χώρο του επίπλου.

Οι βραβεύσεις της CANDIA όμως επεκτείνονται και στον τομέα του design:

1ο βραβείο στην κατηγορία ‘Best Interior -non food’, για την καινοτόμο αρχιτεκτονική & εσωτερική διακόσμηση του πρότυπου καταστήματος καθώς και την μοναδική εμπειρία που προσφέρει στον επισκέπτη,

2ο Silver βραβείο στην κατηγορία ‘Concept Store’επιβραβεύει την φιλοσοφία και την κεντρική ιδέα που βασίστηκε ο σχεδιασμός του καταστήματος, κάτω από την δημιουργική πλατφόρμα «WAKE UP IN THE MEDITERRANEAN», στα Retail Interior Awards 2017. Το ίδιο concept απέσπασε τιμητική μνεία στα German Design Awards 2019, λαμβάνοντας με αυτό το τρόπο μία ακόμη ψήφο εμπιστοσύνης σε διεθνές επίπεδο.

Επισκέψου τώρα ένα καταστήμα Candia στα Χανιά ή το Ρέθυμνο ή μπες στο www.manoshome.gr και επωφελήσου  από τις προσφορές για την παγκόσμια ημέρα ύπνου έως τέλος και Μαρτίου !!!

  • Candia στα Χανιά στην οδό Αποκορώνου 64, τηλ.: 28210 76476
  • Candia στο Ρέθυμνο στην οδό Χατζηδάκη 2-4, τηλ.: 28310 51507

Online, στο manoshome.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook